Комфорт, який завжди з тобою

За історію цивілізації жінки світу пройшли довгий шлях, основним напрямком якого було невпинне прагнення до комфорту. З плином століть їхні сукні ставали коротшими, одяг – вільнішим і таким, що не обмежує рух, зачіски – простішими та елегантнішими, а аксесуари – чимдалі практичнішими.

Невимовна легкість життя

Жіночий рюкзак

Коли за часів короля-сонця Людовіка XIV на одязі вперше з’явилися кишені, чоловіки видихнули з полегкістю: адже мали тепер, куди прибрати необхідні дрібнички. А от речі, необхідні прекрасній статі, просто фізично не могли вміститися в маленький тканинний простір. Тож жінки проявили фантазію і започаткували історію одного з найважливіших жіночих аксесуарів – сумки. Сучасні леді пішли ще далі, і сьогодні ми бачимо, як вишукані сумки у повсякденному житті часто-густо замінюють не менш вишукані, але при цьому практичні рюкзаки.

Як же вийшло, що рюкзак, який початково був покликаний допомогти переносити вантажі, а надалі – міцно вкорінився у військові сфері, став незамінним аксесуаром для мільйонів жінок по всьому світу? Відповідь, як не дивно, на поверхні: в основі цього аксесуару лежить буквально здатність полегшувати життя.

Формула досконалості

Бути жінкою в сучасному житті – завдання не з легких. Хоча б тому, що суспільство вимагає від нас все робити легко. Мати легку ходу, коли на душі важко. Легко справлятися зі складними та стресовими ситуаціями. Легко поєднувати кар’єру та родинні обов’язки. Легко перемагати і легко відпускати. Іншими словами, бути досконалою.

Щоб все вдавалося, і вдавалося дійсно легко, важливо почуватися впевнено та зручно в будь-якій ситуації. І не останню роль в цьому відіграють речі, якими ми оточуємо себе у повсякденному житті.

Комфорт як прояв турботи

Міський рюкзак – це своєрідне відображення способу життя сучасної жінки: активного, але комфортного, врівноваженого, проте трішки зухвалого, і, звичайно, вільного.

Рюкзак дозволяє завжди мати напохваті всі необхідні речі, а його внутрішній простір настільки гармонійно організований, що для кожної з них знайдеться своє місце. Цей аксесуар – ідеальний варіант для пересування містом: чи то йдеться про пішу прогулянку чи про їзду на велосипеді, громадським чи власним транспортом; він місткий, але при цьому компактний і лишає вільними обидві руки. Що дуже важливо, лямки дозволяють рівномірно розподілити вагу уздовж хребта і полегшити загальне навантаження. А це позитивно впливає на стан здоров’я, допомагає уникнути дискомфортних відчуттів у м’язах і навіть серйозних захворювань.

Тому обрати рюкзак в якості повсякденного супутника – автоматично дорівнює проявити турботу до себе: до свого організму, організації часу та загального комфорту.

Місія – впевненість

Ще однією причиною, чому рюкзаки сьогодні увійшли в життя навіть тих українок, які раніше були прихильницями інших аксесуарів, є умови воєнного стану, в якому країна живе вже понад рік.

«Раніше ми казали: мій дім – моя фортеця. З приходом війни, коли українці мають носити безліч необхідних речей разом із собою щодня, нашою фортецею стала так звана «тривожна валізка». А точніше – тривожний рюкзак. Адже, по-перше, він місткий та надзвичайно ергономічний, по-друге – його зручно брати із собою, куди б ти не йшов. Мій рюкзак (Move 4.0) вже рік зі мною цілий день поспіль: на роботі, в дорозі, під час прогулянок з друзями і навіть на побаченнях (прим. – сміється). Він містить все необхідне, що може знадобитися упродовж дня, і додає впевненості в тому, що я зможу впоратися з будь-чим».

Анна Порицька, Київ

Сміливість бути собою  

Жіночий рюкзак

Міський, діловий і для ноутбука, витончено-жіночний, спортивний чи той, що поєднує всі ці функції, – сьогодні завдяки широкій лінійці від Samsonite жінки та дівчата можуть обрати рюкзак на свій смак і відповідно до потреб: для навчання, офісу, прогулянок, тренувань, перевезення гаджетів та документів тощо. Лаконічний урбаністичний дизайн та широка палітра кольорів дозволяють легко вписати рюкзак в будь-який образ і додати йому своєрідну «родзинку».

«Є багато жартів про те, що можна вмістити в жіночу сумочку. Відкрию вам таємницю: насправді це навіть не половина з того, що ми б воліли носити з собою. Інша справа – рюкзак: він місткий і має зручний поділ на відділення, тож дозволяє взяти з собою все необхідне і зберігати його в порядку. При цьому жіночі рюкзаки від Samsonite, яким віддаю перевагу особисто я, зовсім не громіздкі і мають стильний та лаконічний вигляд. Вони пасують до будь-якого одягу чи нагоди. Тож я можу бути різною, при цьому лишаючись собою – любителькою демократичного стилю та комфорту».
 

Анна Казакова, Львів


Моделі всіх колекцій виготовлені з екологічних матеріалів, що вирізняються винятковою міцністю, зносостійкістю та простотою в догляді. А зручні анатомічні шлейки та надійна фурнітура створюють додатковий комфорт користування.

 

Досконалість чи комфорт?

Тож досконалість чи комфорт? А чи варто обирати?..

Адже справжня досконалість, як і справжній комфорт – це свобода бути собою: у своєму тілі, стилі, виборі. Відчуйте легкість та впевненість, обравши одну з вишуканих моделей жіночих рюкзаків від Samsonite. Адже цей крок один раз і назавжди поліпшить якість вашого життя.

 

 

 

Кешбэк начисляется в виде бонусов на счёт участника программы лояльности:

  1. Активен через 14 дней после начисления.
  2. Баланс можно проверить в личном кабинете в разделе «Общая информация».
  3. Накопленными бонусами можно оплатить до 50% стоимости следующей покупки.