6 причин купити чохол для валізи

Доглядати за валізою потрібно постійно, інакше вже після другої поїздки, перельоту на літаку і банальної подорожі на автобусі на ній з'являються плями, подряпини.

Якщо ви обрали дорогу тканинну модель, то велика ймовірність появи на ній плям, які вивести потім практично нереально. А ось пластикові валізи чомусь кожного разу все більше і більше вкриваються новими подряпинами.

Два-три роки постійного використання валізи спустошать ваш бюджет на таку ж суму. Її буде витрачено на засоби догляду за сумкою, регулярне обмотування плівкою та інші клопоти, які потрібні для збереження презентабельного вигляду самої валізи.

Розмір М на чохлах підходить для валіз середнього розміру

Навіщо потрібен якісний чохол?

Яка ж функція чохла і чим він завойовує серця завзятих мандрівників, зараз розберемося. В першу чергу, ця річ захищає зовнішню поверхню валізи від простих подряпин і потертостей, які неминуче з'являться там.

В іншому випадку вам потрібно буде постійно звертатися в спеціальні сервіси, які подбають про зовнішній вигляд валізи, або самому намагатися за ним доглядати. Але обидва ці варіанти вимагають порівняно великих витрат, які до того ж перетворюються в регулярні.

Нижче ми розберемо шість основних причин, чому покупка якісного чохла для багажу стане розумним рішенням.

Зекономете гроші

Багато хто не наважується купити чохол, тому що він здається їм зайвою розкішшю. Але насправді ви витрачаєте набагато більше на плівку, кожен раз упаковуючи валізу в неї.

Проста арифметика. В Україні упаковка валізи коштує близько 60 гривень в одну сторону, в інших країнах ця послуга може змінювати свою вартість. Мінімально плівковий захист для багажу за подорож коштує 120 грн. А ось ціна чохла з тканини починається від 800 грн, тобто вже на сьомій поїздці ви починаєте економити.

В такому випадку чохол з категорії розкоші переходить в раціональне та економне рішення, яке вбереже ваші гроші в аеропорту.

Легко шукаєте

Чохол з дизайном унісекс підходить для всіх

Наступний плюс, який на цей раз економить ваш час, - це легкість пошуку вашого багажу на стрічці в аеропорту. Яскравий чохол, помітний малюнок на ньому і контрастні візерунки враз роблять ваш багаж помітним серед таких же однакових та однотонних братів, перемотаних плівкою.

До речі, якщо ви постійно літаєте і частий гість в аеропорту, то з часом і працівники вже запам'ятають вас через ваш помітний багаж. Тому так ви витрачаєте менше часу на те, щоб розпізнавати свій багаж, і швидше починаєте свою подорож чи ділову поїздку.

Захищаєте від пошкоджень

Про це ми вже говорили. Незалежно від вартості валізи, не хочеться її псувати і через півроку-рік оновлювати або купувати нову. Багаторазовий чохол і в цей раз врятує вас. Тому що ніхто, крім вас, не потурбується про її цілісність.

Заздалегідь прийміть для себе рішення, що ж вам важливіше: чиста валіза або міфічні витрати на «дешеву» плівку. Навіть через два роки використання чохла ваша сумка залишиться чистою і незіпсованою.

Даєте нове життя

Ми вже говорили про захист новенької валізи, але що робити, якщо стара вже зовсім погано виглядає? Адже отримані подряпини вже не виправити, чи не вилікувати.

Але і викидати стару валізу не варто. Тим більше, якщо вона зручна своєю функціональностю і ви звикли до її фурнітурі, відділів та додаткових кишеньок. Просто досить надіти на неї новий чохол, тоді всі проблеми зникають.

Користуйтесь просто

Насправді, використання чохла не стане проблемою, з якою доведеться довго і нудно боротися. Чохол надівається на валізу швидко і просто:

Синій чохол з поліестеру

  1. Поставте валізу рівно і перевірте, де знаходиться бічна ручка.
  2. Знайдіть такого ж розміру отвір і на самому чохлі, ручка і є точкою вашого старту.
  3. Натягніть чохол, починаючи з самого верху.
  4. Резинку потрібно протягнути між коліщаток і застібнути на наявний механізм кріплення (гудзики, блискавка, липучка).
  5. Перевірте відповідність ручок та всіх отворів.

Ця нехитра процедура займе всього п'ять хвилин вашого часу.

Дбаєте про екологію

Варіанти, які пропонують сьогодні дизайнери, просто рясніють різними візерунками та малюнками. Вони поєднують у собі стиль, елегантність, зухвалість, виділяють з натовпу господаря. Дизайнери намагаються заохотити звичайного мандрівника проміняти одноразовий пластик на красиві чохли.

Тому що пластик, який ви використовуєте тільки один раз, після цього йде на смітник. А потім сильними поривами вітру розноситься по всій навколишній території, засмічуючи собою землю, воду, знищуючи тварин.

Тому застосування чохла до того ж скорочує використання шкідливих для живого світу речей. А ось багаторазовий чохол є екологічною заміною плівки. Так просто здійснити свій маленький внесок до захисту навколишнього світу.

Чохол став європейською альтернативою, яка не просто прикрашає ваш багаж. Він став чудовою річчю, яка вирішує не одну проблему, а вони напевно з'являться під час підготовки до поїздки, в аеропорту і навіть після неї. Тому варто задуматися над покупкою цього аксесуара, адже він не такий вже і дорогий, але здатний зробити ваше життя більш комфортним.

Кешбек зараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника програми лояльності:

  1. Активний через 14 днів після начислення.
  2. Баланс можна перевірити в особистому кабінеті у розділі «Загальна інформація»
  3. Накопиченими бонусами можливо оплатити до 50% вартості наступної покупки.