Модні рюкзаки 2020-2021 роки

Складно уявити сучасне життя без використання рюкзаків. Це пристосування для перенесення особистих речей вкрай функціонально. Зараз на ринку існує широке розмаїття моделей рюкзаків в залежності від їх функціоналу: міські, шкільні, багатофункціональні, а також рюкзаки для ноутбуків. У нашому магазині представлений величезний асортимент рюкзаків високої якості з цікавим дизайном. Продукція відповідає останнім трендам моди, з якими радимо ознайомитися детальніше.

Рюкзаки актуальної форми

Шкільний ранець

З року в рік тренди на форму аксесуарів змінюються. Визначаючись, який варіант вибрати, обов'язково враховуйте модні тенденції. Звичайно, ці зміни не повинні зашкодити функціоналу. Тому пропонуємо розглянути актуальні сьогодні форми рюкзаків різного призначення.

Почнемо з моделей для найменших. Шкільні ранці не втрачають актуальність протягом вже десятків років. Поки людство не придумало нічого більш функціонального і зручного для доставки школярами зошитів і підручників з дому до школи і назад. У новому навчальному році популярні витягнуті, але одночасно місткі і великі рюкзаки з ручкою-поперечиною між лямками.

Також в моді мінімалістичний стиль, який відмінно впишеться в образ школяра. Якщо хочете, щоб дитина була в тренді, радимо розглянути модель PARADIVER DISNEY, яка представлена на нашому сайті.

Для особливо сміливих і яскравих діток рекомендуємо звернути увагу на найбільш стильний варіант цього сезону, який повернувся з 80-х, - широкий ранець. На сайті ви можете придбати такий, вибравши модель HAPPY SAMMIES.

Якщо розглядати найпопулярніший тип рюкзаків - міський (кежуал), варто відзначити незначні відмінності між трендами для жіночих і чоловічих варіантів. Серед жіночих моделей популярна форма невисокого прямокутника з округленими кутами зверху. Модною і раніше вважається класична застібка з допомогою блискавки, як, наприклад, в наших моделях MOVE 3.0 і SHELLY.

Також залишається актуальним закриття за допомогою своєрідної кишені зверху. Подібні моделі, які зараз особливо в тренді, представлені на нашому сайті під назвами SATINY ARMY GREY і KARISSA DARK NAVY.

Для чоловіків модною формою кежуал-рюкзаків зараз є також прямокутна з округленими кутами, проте чоловічі моделі більш витягнуті вгору. Також актуальною вважається ручка-поперечина між лямками (подібно до тієї, яка представлена в деяких моделях шкільних портфелів). Варто відзначити, що всі тренди, притаманні чоловічим моделям, мають місце бути і в унісекс-рюкзаках.

Якщо цікавить рюкзак для ноутбука, вони представлені в основному в прямокутній формі для зручності. Співвідношення сторін буває різним: його варто вибирати виходячи з розміру лептопа.

Найактуальніші кольори цього сезону

Рюкзак жіночий сірий

Колір аксесуара - найважливіша деталь при виборі. Підібравши вдалий відтінок, ви зможете розбавити образи і допомогти їм заграти новими фарбами.

Кожен новий сезон несе з собою не тільки оновлення фасонів в світі моди, але і нові модні кольори. У 2020-2021 роках стилісти рекомендують дотримуватися класики в рюкзаках. Чорний, беж, сірий, бордо і темно-синій завжди в тренді. До того ж вони відмінно впишуться в будь-який образ.

Якщо ж ви не прихильник класики і вважаєте таку палітру нудною, зверніть увагу на футуристичні неонові в помаранчевих і жовтих відтінках. До речі, подібного кольору рюкзачки ви можете відшукати на сайті за назвами SECURIPAK SAFFRON або PARADIVER LIGHT YELLOW. Принт на аксесуарі - ще одне безпрограшна рішення.

Якісні і модні матеріали для рюкзака

Оранжевый рюкзак

Незважаючи на зміну стилів, в тренді завжди залишатиметься висока якість матеріалу, з якого виготовляється виріб. На нашому сайті представлені аксесуари з декількох матеріалів:

  • нейлона;
  • натуральної шкіри;
  • екошкіри;
  • поліестеру.

Кожен з перерахованих варіантів має місце бути в тренді за умови поєднання з актуальними формами і кольорами.

Безперечно, найбільш довговічними і трендовими будуть залишатися аксесуари з натуральної шкіри. На нашому сайті представлені чоловічі та унісекс-моделі зі шкіри чорного кольору, які точно прийдуть до смаку.

Ще одним популярним варіантом для виготовлення рюкзаків є нейлон, розробка якого була націлена на створення зносостійкого матеріалу. Рюкзаки з нейлону дивують міцністю, стійкістю до впливу оточуючих факторів і тривалістю збереження кольору. Також тканина відмінно забарвлюється, за рахунок чого виходять оригінальні футуристичні моделі.

У світлі популяризації екологічності найбільш актуальними моделями в цьому сезоні стануть рюкзаки з екошкіри. Аксесуари з такого матеріалу добре переносять морози і часте використання, вони стійкі до загинів і тріщин. На нашому сайті представлений широкий асортимент виробів з екошкіри на будь-який смак.

Моделі з поліестеру також є в інтернет-магазині. Вони відрізняються брутальністю тканини, за рахунок чого відмінно утримують форму рюкзака. Однак у порівнянні з нейлоном поліестер більш промокає. Трендовою моделлю рюкзачка з поліестеру в нашому асортименті є дуже жіночний SERAPHINA TOMATO RED TALKING, представлений в червоному і чорному кольорах.

Розміри модних рюкзаків

Розмір рюкзака грає величезну роль у всьому образі. Габарити, звичайно ж, залежать від стилю моделі. Акуратний жіночний рюкзак навряд чи буде добре виглядати в занадто великому розмірі. Тому наші жіночі міські моделі досить компактні (в середньому 24,5 × 29 × 11 см).

Також розміри рюкзака безпосередньо пов'язані з функціоналом. Наприклад, шкільні рюкзаки відрізняються місткістю. Їх розміри варіюються від ранців поменше для учнів початкової школи до більш підліткових портфелів. Це пояснюється тим, що у дітей молодших класів ще не так багато занять і потрібна менша кількість шкільного приладдя.

Якщо вибираєте аксесуар для носіння ноутбука, розмір повинен відповідати діагоналі пристрою. До речі, рюкзаки для ноутбуків тримаються на піку популярності вже протягом декількох років.

Особливий інтерес на ринку зараз викликає форма рюкзаків з завуженим низом і широким верхом, що з'явилася не так давно . Такі моделі одночасно стильно виглядають і є функціональними.

Особливості вибору трендового рюкзака

Отже, щоб вибрати актуальний і стильний рюкзак, необхідно звернути увагу на кілька базових позицій:

  • форму;
  • матеріал;
  • колір;
  • розмір та місткість.

Підбирайте рюкзак, керуючись модними тенденціями, але не забувайте про функціональність і комфорт. Також перед покупкою подумайте над образами з цим аксесуаром. Адже від того, з чим носити рюкзак, багато що залежить. На сайті samsonite.ua ви знайдете масу стильних і трендових варіантів, які в той же час відмінно виконують основні функції.

Кешбек зараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника програми лояльності:

  1. Активний через 14 днів після начислення.
  2. Баланс можна перевірити в особистому кабінеті у розділі «Загальна інформація»
  3. Накопиченими бонусами можливо оплатити до 50% вартості наступної покупки.