Новий рівень мистецтва пакування

Одяг та аксесуари завжди відігравали велику роль в житті людини: адже за їх рахунок можна було продемонструвати високий соціальний статус, вигідно підкреслити зовнішність і просто самовиразитися. Саме то тому їх вибору, а надалі – зберіганню надавалося велике значення.

Скрині, рундуки, сумки, валізи та портпледи у різні часи були покликані не лише забезпечити максимальну збереженість улюблених речей, а й допомогти, за потреби, в їх перевезенні. Сьогодні ж підхід до їх зберігання та транспортування стає максимально індивідуальним за рахунок використання спеціальних чохлів.

Від зіп-пакета до портпледа

Зібратися в дорогу сьогодні, враховуючи розмаїття товарів та аксесуарів для переміщень, простіше простого. Швидше, мандрівник може розгубитися перед вибором, на якому варіанті йому зупинитися. І чохли для одягу – не виняток.

Сучасний ринок пропонує широкий асортимент чохлів для одягу, що різняться за формою, розміром, матеріалом та призначенням: від звичайних поліетиленових зіп-пакетів і до повноцінних портпледів, що можуть використовуватися самостійно; від найпростішої конструкцій і до моделей з численними відділеннями, що відокремлюють одну річ від іншої. Відповідно, за потреби, можливо підібрати варіанти для повсякденного та верхнього одягу, для взуття, сумок, білизни чи інших аксесуарів, що потребують додаткового захисту.

Виконані сучасні чохли, як правило, з екологічних та гіпоалергенних матеріалів, які, по-перше, не взаємодіють зі своїм вмістом і не впливають на його властивості, а по-друге – підходять навіть для людей, які мають підвищену чутливість до різного роду подразників. В комплексі це робить їх використання під час зберігання та перевезення речей максимально практичним і безпечним.

Дбайливе транспортування

Окремо варто відзначити переваги чохлів при транспортуванні одягу та аксесуарів під час тривалих переміщень. Адже збираючись на відпочинок, у відрядження чи просто на декілька днів у справах, ми можемо взяти з собою обмежену кількість речей, і, щоб за будь-яких умов мати гарний презентабельний вигляд, їх збереженість має бути на найвищому рівні. Тим паче, що в поїздці ми не завжди маємо можливість привести одяг у належний вигляд.

Запаковані в індивідуальні чохли, речі краще піддаються сортуванню, тому дозволяють максимально оптимізувати простір всередині валізи. При цьому вони захищені від переміщень під час руху, а отже, і від зайвої деформації, що впливає на їх зовнішній вигляд.

Перевозити винятково в чохлах рекомендується одяг з делікатних тканин, а також брендові речі, що потребують особливої турботи. Так вони будуть надійно захищені від механічних пошкоджень, які можуть їм загрожувати, а при правильному пакуванні – від зминання, появи небажаних складок, затяжок тощо.

Крім того, чохол стане відмінним варіантом, якщо ви пакуєте в одну валізу чи сумку речі, що не мають торкатися одне одного, – наприклад, взуття, одяг, косметичні засоби тощо. Перевезення їх у персональних чохлах – гарна можливість безпечно та компактно розмістити в обмеженому просторі все, що вам потрібно.

Альтернативні функції

Чохли для одягу стануть у пригоді не лише для підтримання естетичного вигляду ваших речей під час переміщень – в них можна зберігати верхній одяг, сукні, костюми та аксесуари на постійній основі. Така індивідуальна «капсула» захистить улюблені речі від забруднень, пилу, зайвого тертя у шафі. А в комплексі зі спеціальними засобами – ще й стане перепоною для шкідливих комах і паразитів.

Окрема функція – зберігання теплих речей у літній період і навпаки. Запаковані в спеціальні чохли та органайзери, вони, займатимуть менше місця і лежатимуть окремо, не змішуючись із одягом, потрібним на щодень. А коли сезон зміниться, ви так само легко дістанете потрібні комплекти і заміните їх на полицях.

Незамінними чохли для одягу стануть, якщо на вас чекає переїзд. Це забезпечить зручність транспортування та гарантовану цілісність ваших речей. Крім того, вони можуть зберігатися таким чином певний час, доки ви не облаштуєтесь на новому місці.

Всяк знайде на свій смак

Комплекти чохлів та окремі моделі, із блискавкою та без, на одне відділення та декілька, суцільні і з видовою передньою частиною, щоб відразу бачити, що всередині, а ще – повноцінні портпледи з ручками для перенесення – у Samsonite сьогодні можливо підібрати саме той варіант, що відповідає вашим нагальним потребам і зробить повсякденне життя простішим та комфортнішим, а переміщення – ідеально організованими.

Всі чохли виготовлені з міцних екологічних матеріалів та забезпечують додатковий захист і збереженість речей як під час переміщень, так і в домашніх умовах. При цьому вони максимально компактні, тож не займатимуть і без того обмежений простір у вашій валізі. Тож якщо ви, збираючись в поїздку, упакуєте свої речі у чохли, ваш образ завжди буде свіжим, яскравим та доглянутим при мінімальних з вашого боку зусиллях.

Кешбек зараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника програми лояльності:

  1. Активний через 14 днів після начислення.
  2. Баланс можна перевірити в особистому кабінеті у розділі «Загальна інформація»
  3. Накопиченими бонусами можливо оплатити до 50% вартості наступної покупки.