Що краще сумка чи рюкзак для ноутбуку

Ноутбуки стали одним з найважливіших гаджетів, який ми з вами використовуємо щодня. Вони незамінні, як для студентів, так і для бізнесменів.

З огляду на це, дуже важливо, щоб ви могли безпечно переносити свій девайс з дому в офіс, інститут, на ділову зустріч, в поїздку тощо.

Для цього є два популярних варіанти на вибір: сумка для ноутбука і рюкзак для ноутбука. Вони обидва зручні для транспортування пристрою.

Але що стане кращим варіантом саме для вас? Давайте розглянемо їх особливості, плюси та мінуси.

Стильні сумки для ділових жінок

Сумки для ноутбука

Ці аксесуари користуються популярністю серед людей, які можуть працювати за ноутбуком, як з дому, так і в офісі. І цей переносний девайс часто потрібно возити з собою.

Це універсальний вибір як для чоловіків, так і для жінок. Такі моделі замінили в діловій культурі портфелі, і вдало підходять для зберігання ноутбука, різних видів документів, планшетів, зарядних пристроїв та інших необхідних речей.

Переваги сумки для ноутбука:

  • Естетика та бізнес стиль. Багато моделей прекрасно поєднуються з діловим одягом. Деякі з них - дуже висококласні, вони додають вашому стилю статусності і престижу.
  • Регульований ремінь через плече полегшує використання сумки. Навіть повністю заповнену, її зручно і не важко переносити. Крім цього, не важко буде при ходьбі повернути аксесуар до себе і знайти серед вмісту, необхідну в даний момент, річ.
  • Наявність додаткових зовнішніх кишень і декількох відділів робить розміщення речей зручним і впорядкованим. Завжди можна розкинути офісне приладдя, документи та особисті дрібнички по окремим відсіках.

Недоліки сумки для ноутбука:

Стильні бізнес-сумки для чоловіків

  • Одним з найбільших недоліків використання сумки для перенесення вашого ноутбука є те, що носити її протягом тривалого часу може бути не надто й зручно. Рюкзак в цьому плані більш відповідає ергономіці тіла і рівномірно розподіляє навантаження на спину.
  • Якщо ви плануєте використовувати сумку і для подорожей, знайте, що вона не вмістить в себе багато речей. Вона може виявитися громіздкою, і її форма не призначена для перенесення великої кількості об'ємних предметів.

Кого стане до вподоби сумка для ноутбука?

Кожен може використовувати плечові сумки, але найбільше вони влаштовують офісних співробітників і бізнесменів. Такий аксесуар виглядає дуже природно, коли його використовує юрист, бухгалтер, комп'ютерний фахівець, вчитель, банківський співробітник і т.д.

Рюкзаки для ноутбука

Звичайно, рюкзаки - неймовірно поширений аксесуар на всі випадки життя. Вони будуть зручні як для учнів, так і для працюючих людей. Прийнято вважати, що рюкзак - це вибір школярів і студентів, але з кожним роком вони завойовують все більшу популярність і використовуються людьми з усіх верств суспільства.

У рюкзаках можна переносити досить багато речей, і вони завжди будуть зручні, якщо потрібно взяти ноутбук на роботу або навчання.

Переваги рюкзака для ноутбука:

Зручний рюкзак для роботи та навчання

  • У певному сенсі, рюкзаки більш універсальні, ніж сумки через плече. У них можна запакувати багато речей, і вони зручні при транспортуванні великої ваги.
  • Коли ви йдете на тривалу прогулянку або несучи на навчання багато важких книг, простіше з собою взяти рюкзак. З ним навантаження рівномірно розподіляється, і ваша спина втомлюється набагато менше.
  • Рюкзаки якісного виробника продумані до дрібниць, забезпечено зручний і простий доступ до вашого ноутбука. А спеціальний внутрішній відділ для вашого гаджета надійно захистить його від тряски і механічних пошкоджень.
  • Зовнішній дизайн. Рюкзаки також універсальні, якщо говорити про їх зовнішній вигляд. Випускаються моделі в спортивному, діловому стилі або, в такому затребуваному зараз, стилі кежуал. Використовуються різні матеріали і колірні варіації. Кожен зможе знайти рюкзак, який підійде для роботи, навчання в школі або інституті. Багато моделей для подорожей вже обладнані додатковим відсіком для ноутбука, щоб зробити Вашу поїздку найбільш підготовленою.

Недоліки рюкзака для ноутбука:

Деякі люди вважають, що рюкзаки не підходять для бізнес стилю. І виглядають вони суттєво менш презентабельно, ніж плечові сумки. Хоча це, скоріше, стереотип. Все більше рюкзаків виробляють в строгому і стриманому дизайні, дуже гармонійно вписуючи їх в діловий образ власника.

Рюкзак може виявитися занадто великим, якщо ви не збираєтеся носити з собою що-небудь, крім ноутбука і якихось негабаритних дрібниць. В такому випадку, сумка через плече стане більш компактним варіантом.

Кому стане в нагоді рюкзак для ноутбука?

Рюкзак для ноутбука для бізнесвумен

Рюкзаки помітно частіше обирають студенти. Ймовірно, він краще відповідає типу одягу, стилю молодого покоління. Крім того, їх розмір і будова дозволяє вмістити книги, робочі зошити і різне приладдя.

Але з кожним роком рюкзаки перестають сприйматися, як учнівський портфель. Їх купують для роботи фрілансери, молоді підприємці, офісні співробітники.

А, якщо говорити про подорожі та відрядження, рюкзак став незамінним аксесуаром для транспортування ноутбука і речей.

Отже, остаточне рішення багато в чому залежить від ваших потреб та особистих переваг. Подумайте, для чого ви будете використовувати свій рюкзак або сумку перш, ніж робити вибір. Залежно від ваших цілей, один з варіантів, ймовірно, буде кращим саме для вас.

Перед тим, як прийняти остаточне рішення, дайте відповідь на наступні питання:

  1. Як далеко ви плануєте ходити з сумкою?
  2. Скільки речей вам доведеться переносити?
  3. Наскільки важлива для вас мода?

Те, яку відповідь ви дасте на ці питання, вплине на ваш вибір. У будь-якому випадку, і сумки через плече, і рюкзаки будуть якісно виконувати своє призначення.

Ці корисні поради допоможуть вам розглянути варіанти більш ретельно. Тепер ви знаєте, чого очікувати від сумок і рюкзаків. Варто придбати те, що спрацює краще для вас.

Кешбек зараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника програми лояльності:

  1. Активний через 14 днів після начислення.
  2. Баланс можна перевірити в особистому кабінеті у розділі «Загальна інформація»
  3. Накопиченими бонусами можливо оплатити до 50% вартості наступної покупки.