Стильні аксесуари: обираємо жіночий міський рюкзак

Швидкий темп сучасного життя вплинув на модні тренди. Багато жінок замість туфель на шпильках надягають більш зручні кросівки і мокасини, замість спідниць-олівців - джинси, а елегантні, але не завжди практичні дамські сумочки замінили на стильні і місткі рюкзаки.

Особливості жіночих рюкзаків

Жіночий міський рюкзак - це модний аксесуар, який обирають мільйони дівчат, від підлітків до серйозних бізнес-леді і селебріті. Він є симбіозом витонченої елегантності, спортивної зручності, неординарності і невимушеності. Рюкзак, який має невеликий розмір, чудово поєднується з різними стилями одягу і здатний стати родзинкою будь-якого аутфіта.

Жіночі заплічні сумки вже не перший сезон утримуються на піку популярності. Модні експерти впевнені, що аксесуар найближчим часом не втратить актуальності. Тому, якщо у вашому гардеробі ще немає такої сумки, ще є час вибрати і купити стильну новинку до початку нового сезону.

Серед головних переваг міських рюкзаків:

  • вільні руки - бувають моменти, коли звичайна ділова сумка з ноутбуком заважає, і стильний наплічний аксесуар - гарне рішення проблеми;
  • гарний зовнішній вигляд - рюкзаки бувають самих різних форм і розмірів, тому багато дівчат, що стежать за модою, носять їх не як функціональну річ, а як головний акцент всього образу;
  • універсальність - це той різновид жіночої сумки, яку можна носити з усіма видами одягу: від елегантних суконь і легких спідниць до спортивних костюмів і шортів, з пальто або жакетами (якщо підібрати варіант відповідного фасону, розміру і кольору).

Якщо ви не любите громіздкі сумки, зверніть увагу на мініатюрні моделі. У них розмістяться помада, дзеркало і ще кілька дрібниць з косметички, але ефектний образ гарантовано.

Як вибрати зручний рюкзак на кожний день?

Сьогодні в асортименті багатьох виробників ви знайдете оригінальні варіанти жіночих рюкзаків в стилі кежуал.

Для роботи

Популярні моделі можна використовувати як повноцінну альтернативу діловій сумці. Лаконічний дизайн, сувора прямокутна форма або, навпаки, м'які лінії заокруглених кутів дозволяють органічно поєднувати аксесуар навіть з діловим костюмом. Часто в кежуал-рюкзаках передбачено відсік для ноутбука, що є однією з причин, чому співробітники офісів і бізнесмени обирають саме такі варіанти.

Дуже органічно, але в той же час стильно з діловим аутфітом поєднуються рюкзаки-трансформери. Це чудовий спосіб трохи урізноманітнити нудний дрес-код. Трансформери можна носити на плечах як рюкзак і в руці як ділову сумку.

Ідеальна модель для офісу - шкіряний рюкзак в стриманій колірній гаммі з мінімумом декору. Але якщо ваша робота не передбачає суворого дрес-коду, експериментуйте з вибором кольорів і фактурами.

Для відпочинку

Просторий ергономічний рюкзак з кишенями - відмінний вибір для молодих мам і жінок, які вирушають на шопінг або прогулянку в місто. Тут немає обмежень ні в кольорі, ні в принті, ні в фасоні. Особливо ефектно виглядають міські рюкзаки з текстилю, а також моделі, в яких поєднуються різні фактури і кольори. Для весни і літа такий варіант ідеальний.

У цьому році на піку популярності будуть моделі зі шкіри, особливо металізованої, прикрашеної шипами та іншими вставками. Актуально виглядають варіанти з оксамиту з хутряними вставками і бахромою.

Однак фешн-гуру дають жінкам практично повну свободу вибору. Шкіряні, текстильні, стьобані, з плетінням та аплікацією, прикрашені квітковим малюнком і геометричним принтом, з делікатною вишивкою і грубими металевими елементами - будь-який з цих рюкзаків буде виглядати актуально.

Нюанси при виборі жіночих міських рюкзаків

Незалежно від обраної моделі, варто пам'ятати, що головний модний тренд - функціональність і практичність. Тому обирайте сумку, з якою буде зручно саме вам і яка не підведе в умовах активного міського життя.

Хороший міський рюкзак обов'язково повинен бути тільки з якісних матеріалів. Якщо шкіра - то натуральна, якщо текстиль - то міцний, з просоченням, що захищає від намокання. Коли на виробі є декор і елементи фурнітури, переконайтеся в їх міцності та надійності. У всьому іншому покладайтеся на свій смак і особисті переваги. Ми завжди готові підказати, до яких моделей слід придивитися в цьому сезоні.

Кешбек зараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника програми лояльності:

  1. Активний через 14 днів після начислення.
  2. Баланс можна перевірити в особистому кабінеті у розділі «Загальна інформація»
  3. Накопиченими бонусами можливо оплатити до 50% вартості наступної покупки.