Сумка на пояс — тренд сезону

Поясна сумка несподівано повернулася у світ моди і нагадала нам про 90-і. Цей аксесуар був мега популярним. Його носила молодь, спортсмени і навіть торговці. Дизайн більше походив на спортивний, і цілком вписувався в той час і атмосферу. Уявити цю сумку в первозданному вигляді у наш час вкрай складно.

сумка на пояс

Модний тренд минулого і майбутнього сезонів

Сьогодні поясні сумки змінилися до невпізнання. Основною перевагою цього аксесуара залишаються вільні руки. Але тепер сумку можна носити не тільки зі спортивним стилем. Для неї знайшлося місце в кежуал і класиці. У минулому сезоні це успішно продемонстрували світові бренди. Dolce & Gabbana, Prada, Chanel, Burberry і багато інших подарували модницям зовсім новий вид поясної сумки. Вона стала втіленням жіночності.

Закріплена на талії, поясна сумка поєднується з піджаками строгих костюмів, класичними комбінезонами. Добре виглядає поверх плащів і товстих светрів. Тепер навіть якщо це і спортивний стиль, в ньому вгадується елегантність. Два сезони поспіль модниці міських вулиць поєднують кросівки з легкими сукнями та сарафанами. Так чому ж не зробити революцію і в аксесуарах? Бананка, так ще в народі називають поясні сумки, випускають і бренди mass market. Тут можна знайти всілякі модифікації і забарвлення. Їх носять через плече, на спині, але найпопулярніше залишається носіння на талії.

У цьому сезоні обіцяємо, ви побачите безліч нових моделей і варіантів виконання цього аксесуара. Це стосується не тільки різних принтів, але так само і декору. Заклепки, шипи, стрази та інший всілякий декор. Форма сумок змінюється кожен сезон і тепер є вибір серед прямокутних, круглих, квадратних, довгастих і трикутних моделей. Як пояс може використовуватися металевий ланцюжок або широка шкіряна стрічка.

Для прихильниць класики дизайнери створили оксамитові моделі з вишивкою і ручним розписом. Такого розмаїття не було ще ні в одного аксесуара. І ще не один сезон дизайнери будуть дивувати нас своєю фантазією і підходом до моди.

З чим поєднувати поясні сумки?

Практичність поясної сумки - це можливість використовувати її як пояс. Її можна носити поверх плаща, пальто і піджака. Елегантно виглядатимуть сумки з асиметрією на одне стегно. Руки залишаються вільними, а значить можна їх заховати в кишені або тримати за руку свою другу половинку.

мужская сумка на пояс

  • Об'ємні светри оверсайз - за допомогою поясної сумки можна підкреслити талію, підняти край светру та окреслити фігуру, роблячи стильний акцент на вигідних місцях. Можна носити через плече, тим самим не ламаючи свободу светру або толстовки.
  • З піджаками теж вийде цікаве і зручне сполучення. Можна використовувати в якості ременя, а можна носити під піджаком, даючи краям вільно майоріти. Те саме стосується і кардіганів.
  • Тканинні поясні сумки з оксамиту або атласу, декоровані стразами і бахромою відмінно поєднуються з вечірніми сукнями або легкими сарафанами. Вони роблять образ легким, повітряним і жіночним. Знову ж мода не має строгих правил. Якщо ви захочете додати трохи ексцентричності в ваш образ, можна обрати щось більш кричуще.
  • Спортивні сумки з поліестеру або поліуретану теж не здають своїх позицій. Вони бувають різних кольорів і з безліччю кишень. Найнеймовірніші принти піднімуть вам настрій і допоможуть виділити індивідуальний стиль.

Знаменитості, які вибирають поясні сумки

Всі модні віяння придумують дизайнери, приміряють їх знаменитості, і вже потім вони знаходять місце у звичайному житті. Поясні сумки не стали винятком, і їх популярність продиктована підвищеною увагою світових селебріті. Моделі, співаки, блогери, публічні особи, актори - всі вони, так чи інакше, задають моду на аксесуари. Ми хочемо виділити знаменитостей, які носять поясні сумки з гідністю і гармонійно поєднують зі своїм гардеробом:

  • Белла Хадід;
  • Кайя Гербер;
  • Ріанна;
  • Ріта Ора;
  • Ферджі.

Навряд чи хтось сперечатиметься з тим, що кожна з цих талановитих дівчат виробила свій стиль і уособлює сучасність. В їх гардеробі не одна поясна сумка, адже настрій такий мінливий.

Як вибрати поясну сумку?

Тут не буде чітких правил і рекомендацій, адже у кожного свої смаки. Швидше за все, у вас з'явиться бажання придбати дві, а то і три різних моделі. І це цілком зрозуміло. Одну модель зручно носити з верхнім одягом, іншу, брати на вечірку під сукню чи костюм. Третя відмінно впишеться в офісний стиль і буде більш містка, ніж вечірній варіант. Можна підібрати поясний аксесуар в спокійних відтінках і з мінімалістичним принтом, який стане універсальним і буде підходити під будь-який наряд.

Визначити, чи якісна річ перед вами, можна по рядках і фурнітурі. З сумки не повинні стирчати нитки, підкладка повинна бути щільною і не розповзатися в руках. Застібки і кнопки повинні міцно сидіти на своїх місцях і не бовтатися. Сумка повинна зручно кріпитися і сидіти на талії. Якщо ви хочете носити її через плече, перевірте, щоб вона не сковувала руху і не натирала ремінцем.

Кешбек зараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника програми лояльності:

  1. Активний через 14 днів після начислення.
  2. Баланс можна перевірити в особистому кабінеті у розділі «Загальна інформація»
  3. Накопиченими бонусами можливо оплатити до 50% вартості наступної покупки.