Як правильно носити маленькі рюкзаки?

Рюкзаки давно перестали асоціюватися з навчанням і спортом. Тепер це незалежний аксесуар, який настільки видозмінився, що зустрічається в гардеробі знаменитостей і завзятих модників. Здавалося б, у нього немає шансів стати аксесуаром для виходу в місто або для романтичного побачення, але дизайнери перевершили себе і створили ранці для будь-якого випадку. Сьогодні рюкзак один з наймодніших і затребуваних аксесуарів і залишив далеко позаду класичні жіночі сумки.

жіночий рюкзак

У яких стилях можна застосувати маленький рюкзак?

Шукаєте річ, яка підійде для повсякденного виходу, ділової зустрічі або романтичної прогулянки? Ми доведемо вам, що маленький рюкзачок просто зобов'язаний бути в гардеробі дівчини.

Для ділового стилю підійде ранець зі шкіри, однотонного кольору. Вони бувають у формі сумок, але за дві хвилини трансформуються в зручний рюкзак. У ньому ви зможете розмістити ноутбук, щоденник і всі необхідні папери. Конструкція такого ранця дозволяє вміщати максимум речей і залишати його компактним.

Стиль кежуал: мода ніколи не відмовиться від зручних суконь, брюк і костюмів. Тут немає строгих правил, а отже, вступає в гру наш бунтарський аксесуар. Дівчата, які віддають перевагу стилю кежуал, цінують рюкзаки за комфорт. Завжди вільні руки і в той же час все необхідне поруч. Дуже добре виглядають заплічні сумки з вільними максі сукнями і білими кросівками.

Романтичний стиль складно уявити з ранцем. Але якщо ви підберете легке коктейльне плаття, а замість клатча візьмете мініатюрний рюкзачок, ви здивуєтеся як гармонійно і стильно буде виглядати ваш образ. Додадуть шарму аксесуару вишивка, квітковий принт, стрази, пастельні кольори.

Модні тенденції 2020 року

жіночий рюкзак

Як і в будь-якому напрямку моди у аксесуарів теж є тренди і актуальність. Дизайнери прагнуть створити моделі ранців, які підірвуть світ моди і завоюють армію шанувальників. І судячи з того, як у них йдуть справи, вони близькі до мети. У цьому сезоні модників порадують стильними моделями і свіжими рішеннями.

Маленькі (міні) рюкзаки потрібно купити обов'язково. І чим менше, тим краще. У такий рюкзак поміститься телефон, дзеркальце і помада. Все інше - зайве. Такий мініатюрний аксесуар підкреслить шарм і тендітність своєї господині.

Рокерський стиль - масивні наклепки, ланцюги і металеві прикраси. Також використовується велика фурнітура в золотому або срібному кольорі. Найголовніше, щоб було об'ємно і незвично. Такий хуліганський стиль підійде сміливим і бунтарським натурам.

Блискучий накат - приємний перламутр, який наноситься на матеріал рюкзака. Це романтично і зухвало одночасно. Все залежить від малюнка, який ви вибрали. Для вечірок рекомендовано яскраві кольори, а ось для повсякденного виходу краще придивитися до більш стриманих відтінків. Щоб такий накат не виглядав надто нарочито.

Огляд актуальних моделей маленьких рюкзаків

Що ж вибрати з великої кількості і різноманітності моделей, і як вгадати з покупкою? Для цього пропонуємо вам огляд декількох популярних моделей, які точно впишуться в ваш гардероб і порадують своєю практичністю.

  • KARISSA RED — невелика модель для міських прогулянок. Червоний колір підійде сміливим і наполегливим. У бічних кишенях зручно зберігати дрібні речі, якими часто користуєшся - носовичок, помаду або дзеркальце. Рюкзак можна стягнути зверху і зменшити його форму. Модель підійде як для виходу в місто, так і на вечірку.
  • Ще одна модель в яскравому кольорі - SERAPHINA. Мінімалістичний дизайн для любителів класики. Відмінно буде поєднуватися з сарафанах, сукнями і брючними комплектами. Є зручні лямки і додаткова ручка для носіння в руці.
  • DISNEY FOREVER — ідеальна модель для тривалих прогулянок, походів у спортзал і поїздок за місто. Обсяг рюкзака - 10,5 л. Сюди точно влізе все, що вам потрібно в далекій поїздці. Виконаний з поліуретану, він відмінно миється і важить всього 0,6 кг. Вам не доведеться носити з собою ще й вагу рюкзака.

Яку модель вибрати, і чим доповнити ваш образ - вибір залишається за вами. Ми ж рекомендуємо не зупинятися на якійсь одній моделі, а вибрати мінімум два абсолютно різних за стилем рюкзака. Є ще кілька пунктів, які варто врахувати перед покупкою:

  • матеріал виробу;
  • фурнітура;
  • вид застібки;
  • місткість.

Якщо ви хочете, щоб рюкзак тримав форму навіть без речей, тоді обирайте шкіряні вироби або зі шкірозамінника. Можна також придивитися до рюкзаків з нейлону. Вони теж непогано тримають форму за рахунок прошарку. Текстильний рюкзак більш легкий, але і не тримає форму без речей.

Фурнітура не повинна бути дешевою. Це перше, що виходить з ладу при тривалому користуванні. Тому перевірте блискавки, заклепки і регулятори лямок. Якщо ви плануєте носити рюкзак більшу частину часу на спині, вибирайте рюкзак з прихованими застібками. Щоб його не могли розкрити без вашого дозволу. Загальне відділення має застібатися на блискавку або закриватися внахлест.

Місткість рюкзака розраховуйте під свої реальні потреби. Якщо в маленький рюкзак покласти все і відразу, він втратить свою привабливість. Для роботи або поїздок краще вибирати більш місткі моделі.

Кешбек зараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника програми лояльності:

  1. Активний через 14 днів після начислення.
  2. Баланс можна перевірити в особистому кабінеті у розділі «Загальна інформація»
  3. Накопиченими бонусами можливо оплатити до 50% вартості наступної покупки.