Як вибрати ідеальну косметичку?

Косметичка необхідна кожній жінці. Причому найчастіше не одна, а кілька. Вдома потрібен великий б'юті-кейс, куди поміститься вся декоративна косметика і засоби для догляду. У сумочці своє місце знайде міні-варіант з пудрою, губною помадою і дзеркальцем. Ну, а якщо прийшов час відправлятися в подорож, то і дорожня косметичка буде дуже до речі. Зробити корисне придбання на вигідних умовах допоможе інтернет-магазин Samsonite.

Особливості вибору косметички

Ідеальна косметичка на samsonite.ua

Яку б косметичку ви не вибрали, дуже важливо, щоб вона була якісна і містка. Всі модулі повинні легко відкриватися і закриватися, а також бути досить зручними для розміщення косметичних засобів різних розмірів. Крім того, дуже здорово, коли на одній з частин міні-сумочки вбудовано або прикріплено маленьке дзеркальце. Тоді зробити гарний макіяж в будь-якому місці не складе труднощів.

Серед інших параметрів, на які слід звертати увагу, можна виділити:

  • матеріал аксесуара;
  • матеріал підкладкової тканини;
  • якість змійок та інших елементів фурнітури;
  • міцність і рівність всіх швів.

Розглянемо докладніше перший пункт списку. Одним з найміцніших матеріалів є натуральна шкіра. Вона довговічна у використанні, довго не втрачає зовнішній вигляд і досить проста в догляді. Важливо лише час від часу обробляти виріб спеціальним засобом, і тоді така косметичка прослужить вам не один рік.

Актуальними є аксесуари і з високоякісного замінника. Хороші аналоги шкіри практично не поступаються у властивостях натуральному матеріалу, але коштують трохи дешевше і підійдуть тим, хто піклується про захист тварин.

Ще один непоганий варіант - високоякісний полівінхлорід. Він добре переться, досить міцний на розрив. Єдиний мінус - не дуже вибагливий зовнішній вигляд.

Роблять косметички і з текстилю. Такий варіант досить легкий, але не довговічний. Добре спрацює як переносний аксесуар для жіночої сумочки.

Домашня косметичка: чому вона хороша?

Домашня косметичка на samsonite.ua

Косметичка, призначена для домашнього використання, повинна бути досить місткою. В арсеналі сучасної дівчини чимало декоративної косметики, тому розмір тут грає значення. Далі все залежить від індивідуальних переваг, а також від кількості всіляких косметичних засобів.

Так, якщо вдома зберігається кілька тушей і підводок, безліч палеток тіней, консилер, тональний крем, засоби для контурінга і ще ряд продуктів для створення ідеального макіяжу, непоганим варіантом стане професійний б'юті-кейс. Він зроблений таким чином, щоб зберігати різні види засобів в різних відсіках і забезпечити максимально зручний доступ до кожного продукту. Недолік - велика вага і габарити.

Зате переваг маса:

  • зручність використання;
  • вся косметика акуратно зберігається в одному місці;
  • косметичка має надійні замки, що захищають б'юті-продукти від маленьких непосид;
  • всі баночки і пляшечки надійно захищені від пилу і бруду;
  • наявність ручки для перенесення в руці або плечового ременя дозволяє з легкістю взяти валізку з собою.

Якщо ж ви не звикли тримати вдома весь набір візажиста, а обходитесь найнеобхіднішими косметичними продуктами, варто задуматися про покупку простої косметички, яка володіє великою місткістю і задовольняє наступним вимогам:

  • висока ергономічність;
  • практичність;
  • стильний зовнішній вигляд.

Перед покупкою уважно подивіться, скільки відсіків і яку форму має косметичка. Добре, якщо в ній присутні резиночки, щоб закріплювати кисті. І пам'ятайте, що іноді одна велика кишеня буде набагато зручніше, ніж багато маленьких, в які просто не можна буде скласти великі предмети.

Косметичка, яку можна взяти з собою

Косметичка, яку ви носете з собою в сумочці, повинна в ній зручно розміщуватись, отже, бути мініатюрною. Її завдання - вміщати в себе рівно стільки косметичних продуктів, скільки необхідно для того, щоб підправити макіяж протягом дня.

За розмірами такий аксесуар приблизно збігається з розміром жіночого портмоне. Може бути трохи більше або трохи менше. Має одне відділення і зручну форму.

Завжди звертайте увагу на довжину косметички. Можливо, ви захочете взяти з собою олівець для губ або для очей, а він не поміститься по довжині? Крім того, звертайте увагу на зовнішній вигляд аксесуара. Дуже стильно виглядає, коли косметичка, гаманець і сумочка виконані в одній стилістиці і в одній колірній гамі.

Дорожня косметичка: переваги

Що стосується дорожньої косметички, то вона повинна бути:

  • компактною;
  • зручною;
  • багатофункціональною;
  • місткою.

Існує кілька різновидів дорожніх косметичок, серед яких:

  • розкладна - дуже зручна і ергономічна; має кілька відділень; як правило, має гачок у верхній частині, щоб підвісити її в будь-якому місці;
  • велика сумка-косметичка - дозволяє надійно зберігати великі обсяги косметики, але займає багато місця у валізі;
  • органайзер - практичний аксесуар з безліччю кишень, сітчастих відділень, а також водонепроникних відсіків, в які можна розкласти лазневі приналежності; всі продукти ретельно розсортовані і акуратно розкладені, що дуже зручно в поїздках.

Яку вибрати - вирішувати вам. Адже в кінцевому підсумку все залежить не тільки від того, куди ви їдете, але і від того, на який проміжок часу. Враховуйте і той факт, чи будете ви зберігати засоби для догляду разом з декоративними або окремо.

У першому випадку необхідно подбати про наявність водонепроникних відділів, у другому - знадобиться два різних аксесуара. До речі, непогано, якщо дорожня косметичка матиме внутрішній прогумований шар. Хіба мало, в які халепи можна потрапити в дорозі. А так ви зможете бути впевнені, що з косметикою нічого не трапиться.

Широкий вибір високоякісних косметичок і наборів аксесуарів з кращих матеріалів знайдеться на віртуальній вітрині інтернет-магазину samsonite.ua. Серед різноманіття моделей ви легко зможете знайти підходящий варіант.

Кешбек зараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника програми лояльності:

  1. Активний через 14 днів після начислення.
  2. Баланс можна перевірити в особистому кабінеті у розділі «Загальна інформація»
  3. Накопиченими бонусами можливо оплатити до 50% вартості наступної покупки.