Яку валізу купити підлітку

Відправляєтесь у відпустку всією сім'єю, готуєте дитину до самостійної поїздки у табір або до бабусі на канікули - будьте готові до того, що їй знадобиться власна містка валізу.

Сьогодні хочемо поговорити про найбільш важливі параметри при виборі якісного багажу для підлітка. На що, в першу чергу, варто звернути увагу, щоб поїздка пройшла максимально комфортно та безпечно.

Головні відмінності дитячої валізи:

  1. Вага і габарити. Валіза дитини повинна бути компактною і легкою, але досить місткою, щоб стало місця необхідним аксесуарам, улюбленим іграшкам і кільком комплектам одягу.
  2. Матеріал виробництва. Багаж для дітей може бути як м'яким (тканинним), так і твердим. Тверді робляться з тонкого і міцного пластику, за рахунок цього вони важать зовсім небагато і виконуються в різних формах. Батьки найчастіше зупиняють свій вибір саме на таких варіантах, вони не тільки надійні, але і практичні - не вимагають додаткових чисток. Безсумнівним плюсом якісного пластику є те, що він здатний витримати вагу дитини і стати для неї додатковою розвагою під час очікування.
  3. Дизайн. В першу чергу, він повинен бути привабливим і досить яскравим, так він приверне увагу дитини і додасть позитивних емоцій в поїздці. До того ж, яскравий колір буде завжди помітним, і дитя не зникне з вашого поля зору.

На що ще варто звернути увагу:

  • колеса повинні бути з силікону або поліуретану. Такі колеса не зламаються під навантаженням речей, вони більш легкі та міцні. Не рекомендуємо обирати дешеві валізи з пластиковими колесами - подорож дитини буде зіпсована;
  • оцінить маневреність багажу. Дитина захоче обійтися без вашої допомоги і якщо при транспортуванні, виникнуть труднощі з плавністю ходу і поворотами коліс, настрій малюка буде затьмарено. Валіза на чотирьох колесах більш зручна в експлуатації;
  • ручка для транспортування. У сучасних валіз часто є кілька положень висоти ручки, зверніть на це увагу. Підберіть такий варіант, який в різних режимах по висоті буде зручний і вам, і дитині. Також бажано, щоб ручок було кілька: така, що висувається та регулюється, і вшита, для перенесення;
  • фурнітура. Такі складові, як блискавка і замки, обов'язково повинні бути якісними, щоб уникнути поломок і затримок в самий невідповідний момент. Полагодити їх самостійно дитина точно не зможе, до того ж може поранитися.

Яку валізу обрати, залежно від віку дитини?

Для дітей у віці 3-6 років, рекомендуємо купити спеціальну дитячу валізу на колесах, у якій помістяться всі улюблені речі малюка. Такий багаж водночас стане веселим супутником у дорозі, адже з ним можна грати, кататися верхи, що безперечно полегшить час очікування в поїздках.

Одним з найбільш надійних і якісних, в даній категорії, вважаються дитячі валізи Samsonite Dreamrider. Вони забавні і практичні, вашим дітям точно не буде нудно, навіть в найбільш тривалій подорожі.

дитяча валіза з Міккі Маусом

Якщо вибір робить підліток 7-12 років, то розумним варіантом стане і звичайна доросла валіза, наприклад, в розмірі ручної поклажі, вона досить містка. Але не забуваємо, що це діти, а для них важливо, щоб аксесуар був красивим і яскравим, а ще краще, з героями улюблених мультфільмів та фільмів.

Як же пощастило, що сучасні валізи не тільки ергономічні, практичні і мобільні, але і створюються у різноманітних дизайнах, з використанням численних кольорів та всіляких принтів, серед яких маленький мандрівник обов'язково обере модель на свій смак. З найстильніших і цікавих - колекції валіз Samsonite в колаборації з Disney. Веселі персонажі, особливий формат у стилі діснеївських героїв додасть у будь-яку подорож приємних емоцій.

Широта вибору, різноманіття кольорів обов'язково порадують як хлопчаків, так і дівчат, і навіть прийдуться до смаку їх батькам.

Валізи Samsonite для підлітків

Коли валіза вже обрана, куплена і зібрана, попросіть дитину підняти і провезти її трохи. Якщо труднощів не виникло, значить багаж зібраний правильно. Якщо ж дитині це зробити не вдалося, перегляньте вміст і спробуйте полегшити саквояж.

Найголовніше - позитивні емоції і прекрасний настрій. Надійна валіза і грамотно упакований багаж - запорука успішної та захоплюючої поїздки.

Кешбек зараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника програми лояльності:

  1. Активний через 14 днів після начислення.
  2. Баланс можна перевірити в особистому кабінеті у розділі «Загальна інформація»
  3. Накопиченими бонусами можливо оплатити до 50% вартості наступної покупки.