Back to business

Бізнес – це не «прийшов → відбув → пішов», а: 

  • ціла купа справ, що часто з’являються несподівано й не терплять відкладання на потім;
  • ділові зустрічі, що можуть призначатися в найостанніший момент;
  • відеоконференції, робочі телефонні дзвінки, переговори з партнерами;
  • семінари, вебінари, наради, тренінги;
  • багато такого, чого ви й уявити не можете, що воно трапиться.

Так, життя людини бізнесу дуже насичене й тому потребує витримки, мультизадачності, психологічної стійкості, а також речей, які повинні бути завжди під рукою. 

Back to business: Sаmsonite представляє ряд хітових колецій для ділових людей, яким завжди є куди поспішати. Тут ви зможете знайти для себе корисний аксесуар – сумку чи рюкзак, який цілком справедливо можна називати «персональним бізнес-асистентом».

Рюкзаки SECURIPAK: безпека та комфорт у дії

Як SECURIPAK дбає про безпеку речей?

  • Рюкзак зшито з високоякісного водовідштовхувального поліестеру, завдяки чому сам виріб і його вміст залишаться сухими навіть якщо за день випаде місячна норма опадів.
  • Злодієві не вдасться розрізати чи розстібнути такий рюкзак, зате вам вдаватиметься щоразу приходити ввечері додому з такою ж кількістю речей, із якою вранці вирушали до офісу.

Як SECURIPAK дбає про комфорт власника?

  • Завдяки вбудованому USB-порту рюкзак дає можливість не лише переносити гаджети, а й підзаряджати їх щоразу, як буде необхідність.
  • Органайзер, зовнішні та потайні кишені перетворюють рюкзак на мобільну поличку, де кожна річ лежить на своєму місці й знаходиться завжди під рукою.

Сумки для ноутбука LITEPOINT, MYSIGHT – легкість як вона є

Ваші колеги можуть подумати, що ви зібрались на відпочинок і прийшли на роботу з валізою, щоб одразу з офісу – в аеропорт. Та хто сказав, що на коліщатах бувають лише валізи? Сумки для ноутбука – також. Наприклад, на випадок, коли в голові власника мільйон думок про справи бізнесу, і тоді йому кілька кілограмів від рюкзака за спиною можуть здатися відчутно зайвими.

 

 


 


 

Жіночі рюкзаки для ноутбука KARISSA, ZALLIA: краса в деталях

Прикрасами для бізнеследі можуть бути не лише сережки, браслети, каблучки, брошки, шпильки, а й рюкзачки! Особливо, якщо вони від Samsonite і якщо ви оберете саме той, який на вас «подивиться», який припаде до душі і який пасуватиме вам найбільше.

 

BLEISURE, MYSIGHT, PRO-DLX 5: Міські рюкзаки в стилі Casual. Cолідна зручність

В усіх аксесуарах Back to business від Samsonite знайдеться місце не лише для ноутбука, а й для багатьох інших потрібних для ділової людини речей, як-от: тека з документами, візитівки, планшет, смартфон, гаманець, записник з ручкою, комплект ключів і не один, пляшка води, ланч-бокс на випадок, якщо за купою справ немає часу сходити на обід і все те, що вам може знадобитися протягом усього робочого дня.

Але в містких casual-рюкзаках BLEISURE, MYSIGHT, PRO-DLX 5 такого місця ще більше, бо вони створені спеціально для тих, хто носить особливо велику кількість речей - не меншу за кількість справ.

Бізнес – не лише робота, а й стиль життя; колекції дорожніх аксесуарів від Samsonite для ділових людей – не лише сумки та рюкзаки, а й спосіб виразити індивідуальність власника.
 

Кешбек зараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника програми лояльності:

  1. Активний через 14 днів після начислення.
  2. Баланс можна перевірити в особистому кабінеті у розділі «Загальна інформація»
  3. Накопиченими бонусами можливо оплатити до 50% вартості наступної покупки.