Екологічна колекція дорожніх аксесуарів від Samson

ЗБЕРЕГТИ НЕ МОЖНА ЗНИЩИТИ

Йдеться про природу. Де поставити кому в цьому реченні, вільно вирішує кожен житель нашої планети. Самосвідомі, а також ті, кому не байдуже, беззаперечно відділять слово «зберегти»: день при дні піклуватимуться про навколишнє середовище, перейматимуться проблемами екології та дбатимуть про здорове майбутнє своїх нащадків. 

Всесвітньо відомий бренд Samsonite – один із таких небайдужих. Кожен товар із колекції Еко – очевидний доказ того, що можна створити високоякісний та високотехнологічний продукт, який не шкодитиме навколишньому середовищу, а навпаки – дбатиме про його збереження. 


Екотовари Samsonite із турботою про довкілля

Сумки, рюкзаки, валізи, косметички з екологічної колекції ми виготовляємо з турботою про довкілля, а саме: 

  • Про тварин. У складі виробів відсутні натуральні шкіра та хутро.
  • Про повітря. На виробництві немає шкідливих викидів, які б отруювали чи забруднювали атмосферу.
  • Про землю. Ми створюємо продукцію з перероблених матеріалів. Таким чином, налагодивши безвідходне виробництво, ми боремось із засміченням земної поверхні.

Переробка – це друге дихання для первинних матеріалів, а небайдужість – друге ім’я екологічної колекції дорожніх аксесуарів від Samsonite. 

Екотовари Samsonite з турботою про безпеку та комфорт

Надійні кодові замки на валізах, система «Антикрадій» у рюкзаках, потайні кишені в сумках та кишені зі RFID-захистом банківських карток від зчитування даних покликані дбати про збереження речей та спокою їхніх власників, а відтак – про гарні враження від кожної подорожі. Так Samsonite турбується про вашу безпеку в дорозі.

Функція збільшення об’єму та перехресні ремені у валізах і рюкзаках; велика кількість відділень та кишень у сумках; місткість, компактність, зносостійкість та вологонепроникність усіх дорожніх аксесуарів – це безліч приводів сказати, що екотовари від Samsonite – запорука легкої та комфортної мандрівки.

Magnum Eco – ексклюзивна колекція «міцних горішків» на коліщатах від Samsonite

Представляємо новий ексклюзив у світі дорожніх аксесуарів – серію надміцних та наднадійних валіз Magnum Eco, які вкрай важко пошкодити. Ні, в еліксир безсмертя їх не занурювали, а просто виготовили з поліпропілену, який витримує надвеликі теператури і навантаження.

Окрім того, що ці інноваційні валізи надзвичайно міцні, вони ще й напрочуд місткі та зручні. А ще, як і всі екотовари від Samsonite, у процесі виготовлення та експлуатації абсолютно безпечні для навколишнього середовища. 
 

Кешбек зараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника програми лояльності:

  1. Активний через 14 днів після начислення.
  2. Баланс можна перевірити в особистому кабінеті у розділі «Загальна інформація»
  3. Накопиченими бонусами можливо оплатити до 50% вартості наступної покупки.