Все й одразу для подорожей

В Україні відкрився мультибрендовий маркетплейс для мандрівників

Маємо чудову новину для сучасних Робінзонів, які не мислять свого життя без мандрів та пригод: нарешті в Україні з’явився острів, де кожен з вас може почуватися як удома! Наш унікальний мультибрендовий оазис robinzon.ua консолідував найкращих українських і міжнародних виробників товарів та аксесуарів для всіх типів відпочинку, щоб ви легко могли орієнтуватися у брендах для туризму, на 100% були впевнені в якості обраного спорядження і завжди отримували те, чого хочете.

На варті вашого комфорту

Класний відпочинок – поняття для кожного різне. Так, скелелазу для незабутніх вражень потрібне надійне спорядження, яке успішно витримає випробування висотою; любителю кемпінгу – затишний намет, аби з нього милуватися зорями, і мобільна плитка для приготування ранкової кави; поціновувачу велосипедних прогулянок – окуляри, вітрівка й міцний шолом; а досвідченому виживальнику, який звик покладатися винятково на себе, – термоодяг, трекінгові палиці та мультитул. При цьому кожен з них, незважаючи на несхожість смаків, прагне комфорту у своїй мандрівці. Й щоб всі вони швидко і без зайвих зусиль отримали все необхідне для здійснення своїх мрій, ми створили robinzon.ua.

Robinzon.ua – це спеціалізований мультибрендовий маркетплейс, який на одному майданчику об’єднав кращих українських і світових виробників товарів для подорожей, туризму, активного відпочинку та просто комфортних переміщень. Тут можна придбати широкий спектр рюкзаків різних типів та призначення, різновиди наметів і комплектуючих для них, спальні мішки, туристичні килимки і подушки, спорядження, валізи, сумки, одяг та взуття, а також тисячі дрібниць на кшталт фітнес-браслетів, компасів, годинників, похідного кухонного начиння, аптечок, грілок та органайзерів на всі випадки життя.

Ви просто обираєте напрямок – про решту подбає robinzon.ua.

Почувайтесь як удома

Намет – по суті, дім мандрівника, доки він перебуває в поході чи експедиції. Тому він має відповідати великій кількості критеріїв, як-то сезонність, особливості місцевості, погода, місткість і багато інших. А також максимально задовольняти базові потреби його мешканців у безпеці, теплі та комфорті. Саме тому значна частка асортименту robinzon.ua представлена широким вибором наметів та додаткових аксесуарів для них. Серед топових позицій – іноземні та українські бренди, такі, як Tramp, Sea To Summit, Turbat, Pinguin.

Tramp – відносно молодий український бренд, який виробляє намети та комплектуючі для них, а також тенти, каримати, складані туристичні меблі і безліч дрібніших аксесуарів. Бренд активно розвивається, пропонуючи любителям кемпінгу та активного відпочинку дедалі новітніші та технологічніші рішення для задоволення їх ключових потреб.

Його український колега Turbat – ще один вітчизняний виробник, який створює високоякісні намети, спальники й інші товари для активного відпочинку на природі. Керуючись принципом «добре там, де ми є», команда одночасно з технологічним і практичним підходом дбає про комфорт свого клієнта, враховуючи навіть найменші дрібниці.

З України плавно переміщуємось до далекої Австралії. Й усе для того аби впевнитися, що на іншому кінці світу теж знають сенс у мандрах. Намети, килимки, спальники, подушки, гамаки, чохли, а також рюкзаки, сумки та текстильні аксесуари Sea To Summit розроблені в контексті легкохідства та багатозадачності. При цьому товари є винятково міцними та зносостійкими.

А Pinguin – чеська компанія для outdoor-екіпірування, продукція якої неодноразово використовувалась при підкоренні альпіністами гірських піків. Намети, спальники, туристичні рюкзаки, пальники та інші аксесуари дозволяють зручно і без зайвих зусиль облаштуватися і на привал, і на ночівлю.

Крім того, будь-який намет завжди можна «вдосконалити» за допомогою туристичних килимків і спальників Therm-A-Rest.

Мистецтво пакування

Ключовий виклик активного відпочинку – мобільність. В ідеалі всі необхідні мандрівнику речі мають бути компактно укомплектовані й прості у транспортуванні. Найпростіше вирішення цієї проблеми – похідний рюкзак. Й обрати потрібне вам рішення можна серед таких брендів, як Fjällräven, Tatonka, Оsprey та Lowe Alpine.

Fjällräven – без перебільшення, мабуть, найвпізнаваніший скандинавський бренд за рахунок свого лого з лисицею. І так, той самий фундатор революційної ідеї рюкзака із рамою. Сьогодні асортимент виробника досить широкий – різні типи рюкзаків, мішків для речей, одяг тощо – словом все, що може стати в пригоді під час переміщень на природі та в горах. Однак візитівкою бренду лишаються саме рюкзаки.

Tatonka – німецький бренд, який робить ставку на останні технологічні досягнення і найсучасніші матеріали. Сумки, рюкзаки для альпінізму, велоспорту та туристичні моделі і численні аксесуари розроблені таким чином, щоб необхідні в поході речі були оптимально укомплектовані і завжди напохваті.

Оsprey – американський виробник рюкзаків різного призначення: вело-, міських, похідних, лижних та інших. Кожна модель створена з огляду на специфіку використання і втілює не тільки практичний, а й креативний підхід до мандрів.

Його співвітчизник, американський Lowe Alpine, – перевірений часом бренд рюкзаків, поясних сумок та туристичних аксесуарів, який першим запровадив компресійні та грудні стяжки, а також стабілізатори навантаження. Незважаючи на високу місткість, конструкція рюкзаків Lowe Alpine надзвичайно легка, що оберігає туриста від перевантаження в поході. А тканини, які використовуються у виробництві, розраховані на значні навантаження.

Безпека понад усе

Мандруючи на природі, важливо подбати не лише про практичність та комфорт, а й про безпеку. Тому проминути американську компанію Black Diamond, говорячи про активне дозвілля, просто неможливо.

Black Diamond – початково бренд для скелелазів та лижників, який уособлює цінності та дух спорту. Продукція включає в себе карабіни із замками та без фіксації, відтягнення, ремені безпеки, страхувальні пристрої, шоломи, трекінгові палиці, льодоруби, скельні гаки, молотки та інше.

За багаторічну історію існування бренд став синонімом продуктивності, інновацій, довговічності та безпеки, що підтверджується кількістю його адептів по всьому світу.

Одяг для погоди, негоди і пригоди

Окрема велика категорія на robinzon.ua – це спортивний та туристичний одяг. Зокрема, тут представлений відомий британський бренд Montane. Компанія працює з провідними світовими текстильними виробниками, які розширюють можливості та функціонал екіпірування за рахунок технологічних рішень. Куртки, жилети, штани, кофти, фліски, шапки, гетри, а також термобілизна – надзвичайно легкі, міцні, функціональні та володіють високими терморегуюючими властивостями.

Якщо ж у ваших планах – північні краї або мандри у прохолодну пору року, тут у пригоді стане італійський бренд Accapi. Виробник фокусується на термобілизні, яка за рахунок високої якості і залучення у процес створення та тестування медиків, фізіотерапевтів, спортсменів і науковців, без перебільшення, стає другою шкірою для свого власника. Крім того, кожна деталь виробів – по-італійськи стильна та модна.

Не відстають від світових виробників туристичного одягу й українські бренди – наприклад, вже вище згаданий Turbat. Термобілизна, фліски, куртки, штани та футболки вітчизняного виробництва за порівняно короткий час зарекомендували себе серед споживачів як винятково якісні продукти і завоювали їхню довіру.

Всьому голова

Окремий момент – захист голови: адже під час тривалих переміщень манівцями туристу можуть загрожувати переохолодження та травми. Тому подбати про це попередньо – must-have для успішної подорожі.

Для захисту голови під переохолоджень під час тривалих переходів і ночівель якнайкраще підійде продукція Buff – іспанського бренду, який починав із безшовних поліфункціональних бандан-трасформерів, а сьогодні пропонує широкий спектр головних уборів – балаклав, кепок, шапок, шарфів, а також технологічного одягу. Створені з новітніх матеріалів, вони попереджують переохолодження та перегрівання і забезпечують комфорт за будь-якої погоди.

Щодо захисту, то на нашому маркетплейсі можна знайти вело- та гірські шоломи і широкий вибір захисних окулярів шведського бренду РОС. Спеціальні технології роблять продукцію винятково міцною та ударостійкою і дозволяють надійно захистити голову від ударів і травм. Крім того, цей виробник випускає мультитули та компактні гігроскопічні рушники, щоб ви були готові до будь-якого повороту подій.

Впевненість у кожному кроці

Почуватися впевнено буває складно навіть на рівній поверхні. Якщо ж йдеться про гірську чи просто дику місцевість, то тут кожен крок здається складнішим чи не вдвічі. Саме тому вибір взуття є важливим аспектом під час кемпінгу, трекінгу чи просто тривалих піших переходів. Мандрівники з досвідом радять віддати перевагу брендам, що спеціалізуються на спортивному чи трекінговому взутті. Адже воно виготовляється з високоякісних міцних матеріалів, і, що важливо, має відповідну анатомічну конструкцію – зокрема посилення в зоні носка та п’яти, проґумований рант, мембрану для підвищеного вологозахисту, додаткові кріплення для шнурування та спеціальні протектори для надійного зчеплення з поверхнею, амортизації та захисту від особливостей рельєфу.

На robinzon.ua представлені кращі колекції таких всесвітньо відомих брендів, як Scarpa, Zamberlan, Salewa та інші. Scarpa – це італійський бренд, який вже понад 90 років виробляє надійне взуття для альпінізму, трекінгу та скі-туру. Моделі настільки продумані та зручні, що поціновувачі спортивного стилю дуже часто обирають їх для переміщень містом. І жодного разу про це не жалкують.

Майже ровесник Scarpa – виробник гірського взуття для альпінізму та дальніх експедицій Zamberlan. Взуття бренду виготовлене винятково з натуральних матеріалів – шкіри, нубуку та замші і доповнене якісними ґумовими протекторами, що в комплексі дозволяє витримувати максимально екстремальні умови.

Salewa – німецький бренд, який вийшов зі сфери виробництва шкіряних аксесуарів для верхової їзди. Окрім широкого спектра товарів для ринку Outdoor, виробник упродовж багатьох десятиліть спеціалізується на взутті для скелелазіння та альпінізму. А з 2005 року поповнив свій асортимент літніми, демісезонним та зимовими кросівками і трекінговими моделями. Кожна позиція – вражаючий приклад застосування запатентованих новітніх технологій.

Польова кухня

Не менш важливими під час походів та відпочинку на природі є посуд, термоси, фляги, столове приладдя, системи приготування їжі тощо. Й хоч напряму вони виконують ті самі функції, що й в домашніх умовах, вимоги до них дещо інші.

Зважаючи на те, що у більшості випадків мандрівник має нести все своє спорядження самостійно, ці аксесуари повинні мати полегшену конструкцію та бути компактними, щоб не займати зайвого місця в рюкзаку. Окремий критерій – міцність, оскільки крихким речам у диких умовах не місце.

В асортимент маркетплейсу входять товари компаній Laken, WILDO та MSR. Laken – знаний іспанський бренд, який спеціалізується на «питних» аксесуарах. Він пропонує понад 200 позицій – термоси, фляги, м’які кишенькові фляги, вакуумні термопляшки тощо та комплектуючі до них. За рахунок інноваційних матеріалів металеві вироби нейтральні до цитрусових та алкоголю.

WILDO – шведський бренд, який виробляє туристичний посуд. Асортимент відносно невеликий, однак включає все, що може знадобитися в поході: чашки, тарілки, миски, столове приладдя тощо. В основі концепції лежить армійський підхід: мінімальна вага, якомога менше деталей, виняткова практичність. Тож не дивно, що посуд компанії користується неабиякою популярністю серед туристів.

MSR – американський бренд, що сповідує філософію вічного спорядження. Посуд, пальники, фільтри для води та інші аксесуари характеризуються практичністю, довговічністю і простотою в експлуатації. А отже, є незамінними супутниками туриста.

Похідні аксесуари

Облаштувавши побут, не забудьте й про себе. Адже без таких аксесуарів, як годинник та складаний ніж, в похід йти не варто.

Розумні годинники від Garmin, представлені на маркетплейсі, поєднують в собі розширений спектр потрібних виживальнику чи туристу функцій, як-то водонепроникність, наявність датчиків барометра, термометра і магнітного компаса. Крім того, вони дозволяють вимірювати серцевий ритм, рахувати витрачені калорії тощо. А все тому, що цей американський бренд від початку свого існування спирається на принципи інноваційності, зручності, ефективності та якості обслуговування. І завжди готовий дати клієнту більше, ніж той очікує.

Що ж до складаних ножів, то тут поза всякою конкуренцією вже багато років лишається бренд Victorinox Swiss Army. Окрім ножа, ці мультитули містять набір повноцінних інструментів, що можуть знадобитися під час перебування на природі, – ножиці, пилки, відкривачки, викрутки, шила та багато іншого. Виготовлені із високоякісної хром-молібденової сталі, вони вирізняються надзвичайною міцністю та стійкістю до корозії, легко піддаються гострінню і довго тримають заточку. Тож гарантовано виручать вас у будь-якій екстреній ситуації.

Не екстримом єдиним

Окрім пропозицій для активного відпочинку, на robinzon.ua можна знайти товари та аксесуари для бізнес- і туристичних мандрівок, комфортних щоденних переміщень та зберігання. Асортимент представлений такими брендами, як Samsonite та American Tourister.

Samsonite – передовий світовий бренд товарів для подорожей, що за понад столітню історію існування став уособленням комфортних переміщень та високої якості життя. Виробник приділяє велику увагу інноваціям та дизайну і багато років поспіль лишається лідером з використання новітніх матеріалів та технологій.

В його арсеналі – широкий спектр культових валіз, сумок, рюкзаків та аксесуарів, відомих на весь світ. Кожен продукт – результат тривалих досліджень і ретельних тестів, аби споживач отримав винятково якісне, практичне та надійне рішення.

American Tourister – суббренд Samsonite, орієнтований на активних людей, які постійно перебувають у русі. Бренд не припиняє еволюціонувати, аби максимально відповідати потребам своєї аудиторії, й втілює інноваційність, технологічність та сміливі новаторські рішення. Його валізи, різні типи сумок, рюкзаків та широкий вибір аксесуарів однаково добре пасують як для повсякденного життя, так і для бізнес- чи туристичних мандрів і активного відпочинку.

Швидко. Точно. Адресно

Важливою складовою роботи маркетплейсу є сервісний напрямок. Щоб кожен отримав саме те, чого він потребує, тут працюють досвідчені консультанти, які надають поради з обрання потрібних товарів, виходячи із потреб клієнта. Замовлення в максимально стислі строки через партнерські служби доставки доправляються в будь-яку точку України. Все для того, щоб ваша пригода відбулася у запланований вами час і виправдала ваші очікування.

Крім того, на порталі на регулярній основі ведеться блог, де своїм досвідом та лайфхаками діляться як наші експерти, так і знані мандрівники. Тож навіть якщо ви не маєте часу звернутися до консультанта, ви завжди можете знайти потрібну інформацію самостійно і використати її на свою користь.

 

Отже, хто такий Робінзон?

Робінзон – це сутність кожного з нас, навіть якщо вона надійно прихована за маскою рутини: активна, смілива, незалежна, сповнена жаги до пригод і закохана в рух.

Робінзон – це філософія мандрів та життя, в основі якої лежить комфорт і підготовленість до пригод, де б ви не були: в серці мегаполісу чи серед дикої первозданної природи, на суші або в морі, у спекотних пустельних місцях або серед суворих північних пейзажей.

 

Робінзон – це осередок кращих товарів та аксесуарів для подорожей, туризму та комфортних переміщень: від прогулянки містом до круїзу океанським узбережжям; від походу в гори з наметом та рюкзаком до бізнес-відрядження з мобільним кейсом.

Робінзон – це відповідь на всі ваші питання і пошуки. Ваш надійний провідник у світі захопливих і комфортних мандрів.

Тож не відкладайте життя на потім – заходьте на robinzon.ua, обирайте все необхідне для ваших пригод і комфортних переміщень – й насолоджуйтеся незабутніми враженнями та яскравими емоціями.

Кешбек зараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника програми лояльності:

  1. Активний через 14 днів після начислення.
  2. Баланс можна перевірити в особистому кабінеті у розділі «Загальна інформація»
  3. Накопиченими бонусами можливо оплатити до 50% вартості наступної покупки.