Де виробляють продукцію Samsonite?

Йшов теплий та атмосферний 1910-ий рік. 8-е березня оголошено Міжнародним жіночим днем, народився Жак-Ів Кусто, який відкрив людству безмежний світ підводних глибин, в Києві успішно піднявся в повітря перший вітчизняний літак - поступові, але найважливіші кроки до Ери Подорожей і свободи пересування світом.

Джессі Швайдер

У той же час, недалеко від Скелястих гір в штаті Колорадо, американський підприємець Джессі Швайдер створив свою мануфактуру з виробництва валіз. При цьому, максимально переосмисливши і провівши редизайн існуючого тоді дерев'яного багажу. Це вже не були шпаківні з ручкою, де погребував би оселитися будь-який поважаючий себе пересмішник. Стильна залізна окантовка, шкіряна ручка, дорогі та найміцніші сорти дерева, формат сучасних дипломатів-аташе - валізи Самсонайт вже тоді були преміум якості.

Як повелося 110 років тому, так триває і донині - перші і найсильніші на світовому ринку товарів для подорожей ми по праву пишаємося якістю, стилем і довговічністю нашої продукції.

Що ще може цікавити допитливого читача? Народжений в США Самсонайт сьогодні - справжнє дитя Землі. Продукт-космополіт, який створюють практично на будь-якому континенті - тільки пінгвіни Антарктиди позбавлені можливості спостерігати, як виробляється наша продукція.

Давайте разом проведемо екскурсію по місцях, де виробляють Самсонайт.

Made in Europe Samsonite

Фабрика та офіс в Бельгії по праву вважається перлиною в короні фірми Самсонайт. Розміщена в самому центрі Європи, в невеликому і тихому містечку Ауденарде - ніколи не скажеш, що саме там створюється більшість популярних колекцій валіз із пластику, так званий Hardside.

колекція Cosmolite

Місце, де люди надихаються творами видатних художників епох бароко і рококо, де творив дотепний сюрреаліст Рене Магрітт - точно допомагає дизайнерам Samsonite створювати свої чудові колекції. Ми не хочемо бути голослівними, тому подивіться на валізи Cosmolite і C-lite - що це, як не витвір мистецтва? Може бути там навіть замішана крапелька всесвітньо відомого абатського елю!

Коли ми говоримо про якісні шкіряні виробах, то яка країна перша спадає на думку? Напевно - Італія? Все вірно, і ми не обійшли її стороною - кілька колекцій шкіряних бізнес-виробів (сумка, рюкзак, портмоне) виробляються саме там, де поняття стиль і мода зведені в ранг національного надбання.

Цікаво, що матеріал для кришок валіз найсолідніших колекцій виробляється в Німеччині, країні яка поєднує і технічні інновації, і вікові традиції виробництва.

Екзотика. Країни Азії

Глобалізація набирає все більших обертів у світі, стираються кордони, як для мандрівників, так і для бізнесу. Усім відомо, що багато компаній переносять свої виробництва до інших країн - це абсолютна норма життя та бізнесу. Правда, не всі країни звичні, але від цього не менш цікаві.

В Азії товари з текстилю (тканини і все, що з нею пов'язано) виробляються в Бангладеш, В'єтнамі та Індонезії. Таїланд допомагає не тільки тканинними валізами (їх ще прийнято називати - Softside), але й електричними перехідниками - найважливіша річ для мандрівників різними континентами, де розетки і вилки суттєво відрізняються.

Відмінні парасолі Самсонайт - виробляють в Камбоджі. Трохи несподівано може бути те, що чудові рюкзаки та сумки приїжджають до нас з півдня Європи з балканської країни - Боснія і Герцеговина, а блискавки для деяких моделей виробляють в Тунісі. Згодні, географія дійсно широка. І це ще черга не дійшла до країн з наступного пункту.

Звичні для нас країни - Індія та Китай. Ну, хто б сумнівався, вірно? Один з найбільших заводів у світі з виробництва пластикових валіз знаходиться в Індії, хоча там виробляється, в основному, American Tourister - молодший брат бренду Samsonite.

У Китаї ж виробляється більшість аксесуарів для подорожей:

  • чохли для валіз;
  • подушки/валики під голову;
  • бірки для багажу;
  • рюкзаки та сумки з тканини та екошкіри;
  • деякі колекції парасольок;
  • інші корисні речі.

Фабрика Samsonite в Угорщині

Фабрика Samsonite в Угорщині

Розповідаючи про те, де виробляються наші прекрасні валізи просто неможливо не згадати про новітню фабрику. Наприкінці 2017 року в Угорщині було побудовано інноваційний, надсучасний завод з виробництва Hardside валіз з кращих сортів пластика. Класно, коли нові технології допомагають нам і полегшують подорожі.

В якості маленького бонусу додамо, що всі маркетингові матеріали походять з Нідерландів, а торгові меблі, які ви можете побачити в мережі наших магазинів, виробляються в Україні, Бельгії, Швеції, Польщі. Здається, що весь світ доклав зусиль, щоб зробити таке корисне багажне приладдя.

І хоча безліч країн (деякі, наприклад Мексику, ми навіть не згадували сьогодні) може похвалитися нашими фабриками і цехами - в них немає нічого автентичного, ніхто не привносить нічого від себе, так як максимальний контроль якості і стандартів - це наш ключ до успіху.

Кожна Ваша подорож - це тест, і щоб бути впевненими в його успішному результаті наша продукція проходить внутрішнє випробування на якість кожної деталі, від колеса і блискавки до замку або кришки валізи. Все повинно бути ідеально зібрано, підігнано і перевірено. Ми впевнені в тому, що пропонуємо Вам.

Кешбек зараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника програми лояльності:

  1. Активний через 14 днів після начислення.
  2. Баланс можна перевірити в особистому кабінеті у розділі «Загальна інформація»
  3. Накопиченими бонусами можливо оплатити до 50% вартості наступної покупки.