ВАЛІЗИ ІЗ МАТЕРІАЛУ CURV. ПЕРЕВАГИ І ОСОБЛИВОСТІ

Валізи з інноваційного матеріалу curv вважаються найнадійнішими на сьогоднішній день. Ексклюзивним правом на виробництво таких валіз володіє тільки компанія Samsonite. На crash-тестах ці валізи тиснули вантажівками, топтали слонами і навіть грали ними в хокей замість ключок. Вони витримали все! І тепер по праву займають перше місце по міцності! Наприклад, колекції Samsonite Lite Cube, Cosmolite, Lite-Shoke, Lite-Locked та інші.

Як все починалося.

У своєму нескінченному прагненні полегшити подорожі Samsonite приступив до створення інноваційних колекцій жорстких валіз, які  з'єднали б в собі довговічність з легкістю. У нашому сприйнятті легка вага з якихось причин ототожнюється з крихкістю, але за допомогою майстерного дизайну, технології і використання нових матеріалів Samsonite розробив кілька колекцій, включаючи відзначену нагородою знамениту колекцію Cosmolite®, Cubelite ™, Firelite®, Chronolite®, з революційним використанням інноваційного матеріалу Curv®. Кожна колекція з використанням матеріалу Curv відрізняється легкою вагою, бездоганним дизайном, а також жорсткістю і міцністю.

У сфері багажної продукції Samsonite має ексклюзивне право на цей матеріал. Curv виготовляється за допомогою новаторського процесу з використанням декількох шарів плетеного поліпропілену, зробленого з надзвичайно міцних і легких листів. Потім ці листи акуратно формуються і приймають форму зовнішнього корпусу валізи, використовуючи запатентовану компанією Samsonite технологію формування, що імітує морську мушлю.

Матеріал Curv відомий своїм високим енергопоглинанням і видатними удароміцними якостями, особливо при низьких температурах. Тому Curv також використовують при виготовленні хокейних ковзанів, захисних щитків для гомілки, захисту днища кузова автомобілів і бронежилетів.

Колекції продукції Samsonite з матеріалу Curv - Cosmolite, Cubelite і Firelite були представлені рекламною кампанією в 2013 році: «Насолоджуйтесь кожною секундою». Кампанія 2013 року, будучи частиною стратегічної концепції «Samsonite завжди з вами», надихає і прославляє подорожі і буде представлена ​​по всій Європі. У центрі уваги кампанії - 'ті самі' моменти поїздок, коли мандрівники усвідомлюють, що по-справжньому знаходяться поза зоною власного комфорту і на незнайомій території, повної дивних місць, звуків і запахів. Мандрівники можуть насолоджуватися цими моментами, незважаючи ні на які неприємності, які трапляються на їхньому шляху, коли їх валіза може впасти з даху автобуса в африканській рівнині або застрягти між двома таксі в Нью-Йорку, тому що Samsonite поруч і піклується про їх речі і багаж.

Отже, головні особливості curv-це легкість і довговічність. Таким міцним його робить новітня технологія плетіння поліпропіленових волокон. У підсумку, виходить дуже надійний пластик, який витримує сильні удари і стійкий до деформацій і подряпин. Він кращий і довговічний. Навіть, якщо ви спробуєте його зігнути, з ним нічого страшного не станеться. Curv не зламається, не потріскається. Такі ось цікаві валізи пропонує бренд Samsonite. Вже величезна кількість людей по всьому світу користуються саме валізами з матеріалу Curv.

Кешбек зараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника програми лояльності:

  1. Активний через 14 днів після начислення.
  2. Баланс можна перевірити в особистому кабінеті у розділі «Загальна інформація»
  3. Накопиченими бонусами можливо оплатити до 50% вартості наступної покупки.