Активний відпочинок разом з Samsonite

Явище "Athleisure", що дослівно означає активний відпочинок, упевнено закріпилося у світі моди! З кожним днем все більше людей обирають здоровий спосіб життя, а при купівлі одягу, сумок, аксесуарів шукають, в першу чергу, функціональність. Саме функціональність, разом з цікавим дизайном, завжди були ключовими параметрами продукції Samsonite, і тому цей напрям є природним в розвитку бренду. Одяг і аксесуари для тренувань та зайнять спортом все частіше використовують за межами спортзалу, наприклад, на робочому місці, на побаченні ... Тенденція поширюється по всьому світу і не планує зникати найближчим часом!

Samsonite також обрали здоров'я і спорт пріоритетними у своєму розвитку. Команда дизайнерів розробила три колекції, які об'єднують в собі не лише звичні для нашої продукції - функціональність та міцність, але і спортивний дизайн.

MixMesh - лауреат премії Red Dot - є колекцією валіз з твердим корпусом, які є особливо помітними, завдяки своєму особливому двоколірному сітчастому дизайну і яскравим деталям, що надають їм сучасного і особливо точного зовнішнього вигляду. Сітчаста структура забезпечує незвичний рельєф і стійкість до подряпин, дуже цінна якість для активного відпочинку.

Lite-Shock Sport - виготовлений з тканинного поліпропілену, який не лише дуже легкий, але і надзвичайно міцний. Яскраві деталі в дизайні, водонепроникну блискавку належним чином оцінять спортивні та просто активні мандрівники.

Paradiver Light - колекція, що включає більш, ніж 10 дорожніх сумок і рюкзаків. Кожен виріб може стати ідеальним аксесуаром для роботи і спорту! Особливо вдалий вибір для тих, хто любить спортивні та спонтанні подорожі. Поєднання синього полотна і помаранчевих деталей робить дизайн колекції помітним та довговічним.

Кешбек зараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника програми лояльності:

  1. Активний через 14 днів після начислення.
  2. Баланс можна перевірити в особистому кабінеті у розділі «Загальна інформація»
  3. Накопиченими бонусами можливо оплатити до 50% вартості наступної покупки.