Портплед: що це і для чого він потрібний

Чи траплялося Вам колись збиратися в подорож, де обов'язково став би в нагоді костюм? І як зробити так, щоб цей предмет гардероба доїхав з мінімальним зміною первісного вигляду і не пом'явся?

Хтось сподівається упакувати все в звичайну дорожню валізу або сумку, ризикуючи на виході отримати одяг не надто охайного вигляду. Хтось умудряється надіти на себе кілька піджаків одночасно, економлячи гроші на оплату багажу на рейсах популярних лоукостерів.

Всесвітньо відома американська компанія «Samsonite» і тут не залишила мандрівників без допомоги та підтримки. Якщо Вам потрібно відправитись у відрядження або ділову поїздку, якщо Ви збираєтеся відвідати важливий захід, що вимагає дотримання дрес-коду, то складно обійтися без такого зручного виду багажу, якпортплед.

Що таке портплед?

Почнемо з того, що це спеціальна тканинна валіза (сумка) для перевезення ділових костюмів. Вона захищає одяг від прямих заломів, дозволяючи акуратно складати сорочки, штани, піджаки, краватки та необхідний мінімум особистих речей. Іншими словами - це добре організований щільний чохол для одягу, в який Ви можете упакувати все необхідне для бізнес-подорожі тривалістю в кілька днів.

Які види портпледів існують?

Залежно від функціоналу їх можна класифікувати за кількома параметрами:

  • розмір (ручна поклажа або те, що здається в багаж);
  • корисний об'єм (для одного або декількох піджаків);
  • мобільність (з коліщатками і механічною ручкою або без них).

Особливості та переваги

Для того, щоб обрати відповідну модель, необхідно визначитися з критеріями, які бажаєте бачити в цьому типі дорожньої валізи. Спочатку потрібно розібратися з розміром та об'ємом: чи плануєте Ви здавати в багаж речі або хочете пронести їх як ручну поклажу. І яку кількість піджаків, сорочок і брюк зазвичай берете з собою в поїздку.

Якщо ми говоримо про розмір, який підходить під формат ручної поклажі (зазвичай, не більше, ніж 55 * 40 * 20 см), одним з вирішальних факторів є вага самого виробу. І тут важливо розуміти, що наявність телескопічної ручки і коліс, безумовно, підвищує зручність переміщення. Але при цьому Ви втрачаєте не менше одного кілограма корисної ваги за рахунок наявності механізмів.

Портпледи під розмір ручної поклажі

Якщо ж мова йде про повноформатну валізу (за габаритами перевищує ручну поклажу), в якій можна розмістити понад трьох піджаків, то наявність механізмів бажана, так як це підвищує комфорт транспортування. Завдяки безшумним поліуретановим колесам портплед буде спритно котитися поруч з Вами, максимально полегшуючи переміщення.

Портпледи на колесах

Усім відомо, що відрядження - це вид бізнес-подорожі. Тому великим плюсом буде наявність у вироби додаткової кишені для персональної техніки і документів. Багато сучасних моделей мають спеціальний відсік для планшета або невеликого ноутбука.

Також варто звернути увагу на наявність внутрішніх кишень і відділення для взуття. Не зайвими будуть прилашовані плечики і кодовий замок з функцією TSA. Деякі моделі оснащені з'ємною або стаціонарною кишенею з водонепроникним покриттям, в яку можна сміливо покласти невеликі ємності з улюбленими косметичними засобами.

Функціональні портпледи з багатьма відділеннями

Як упакувати костюм у портплед?

Портплед для костюма - це неймовірно зручний аксесуар для тих, хто цінує порядок та стиль у своїх ділових поїздках чи подорожах. Але як правильно запакувати костюм у портплед, щоб він залишався ідеально гладким і при цьому займав мінімум місця?

По-перше, переконайтеся, що ваш портплед дорожній та відповідає всім стандартам авіабагажу. Це гарантує, що ваш костюм залишиться у бездоганному стані протягом усього польоту.

Потім складіть костюм акуратно, щоб уникнути зморшок. Почніть із штанів, розгладьте їх і помістіть вниз портпледу. Потім акуратно покладіть піджак, розправивши його лацкани та рукави. Якщо у вас є сорочка, помістіть її між брюками та піджаком, щоб запобігти появі складок.

Не забудьте використовувати всі доступні відділення та кишені портпледу для дрібних аксесуарів, таких як краватка, ремінь чи манжети. Це допоможе вам тримати все в порядку і легко знаходити необхідні речі після прибуття.

Тепер ваш портплед у літак готовий до подорожі. При дотриманні цих простих кроків ви збережете стиль свого чоловічого портпледу в будь-якій подорожі, будь то літаком, поїздом або автомобілем. Подорожуйте з комфортом та бездоганним стилем з портпледом для костюма!

Не варто боятися того, що портплед відноситься до м'якого типу багажу, так як компанія «Samsonite» завжди використовує високоякісні синтетичні тканини, що володіють вологовідштовхувальними властивостями завдяки високій щільності. З виробами нашого бренду можна відразу відправлятися на ділову зустріч, не ризикуючи виглядати безглуздо, так як їх дизайн не тільки не буде дисонувати з Вашим зовнішнім виглядом, але і підкреслить індивідуальність.

Збираючись в поїздку, не забудьте взяти з собою все найважливіше, а "Samsonite", як завжди, подбає про Ваш комфорт і стане надійним супутником в будь-якій подорожі.

Кешбек зараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника програми лояльності:

  1. Активний через 14 днів після начислення.
  2. Баланс можна перевірити в особистому кабінеті у розділі «Загальна інформація»
  3. Накопиченими бонусами можливо оплатити до 50% вартості наступної покупки.