Що дарувати в Новому 2021 році?

Новий рік - час дарувати подарунки. Святкові коробочки потрібно підготувати всім: дітям, друзям, батькам, співробітникам. При цьому необхідно, щоб кожен залишився задоволений і отримав приємний сюрприз. Великий вибір варіантів подарунків на будь-який смак і гаманець знайдеться в інтернет-магазині Samsonite.

Подарунки в Новому році: різновиди

Щороку вносить свої правила і корективи в новорічні подарунки. Білий Бик, який стане господарем 2021 року - символ хазяйновитості і благополуччя. Тому кращими варіантами презентів стануть:

Подарунок до Нового року samsonite.ua

  • практичні речі (сумки, гаманці, рюкзаки, косметички, парасольки);
  • аксесуари білого або сріблястого кольору;
  • предмети для індивідуальних захоплень;
  • предмети розкоші;
  • корисні гаджети;
  • якісний одяг і взуття;
  • солодощі;
  • всілякі подарункові сертифікати.

Багато ідей для новорічних подарунків знайдуться в інтернет-магазині Samsonite. На якій би бюджет ви не розраховували і кому б не шукали презент, у нас знайдеться все!

Практичні подарунки

Якщо ви хочете забезпечити стовідсоткове попадання, підготуйте для близьких або друзів практичні подарунки. Сумки, портмоне, гаманці, рюкзаки та косметички потрібні кожній людині. Тому такі речі ніколи не будуть припадати пилом на полиці.

Важливо лише, щоб ваш практичний подарунок був високої якості. Тому, купуючи що-небудь з перерахованого вище, обов'язково звертайте увагу на:

  • якість матеріалу - пам'ятайте, що навіть різні замінники шкіри можуть володіти різними властивостями, і вибирайте краще;
  • якість пошиття - всі рядки повинні бути ідеально рівними; пропуски або нитки, що стирчать - це ознаки неякісної підробки;
  • фурнітуру - кожна змійка, кнопка або заклепка повинна бути ідеальна, адже з таких дрібних деталей складається загальне враження і, власне, практичність придбання.

В інтернет-магазині samsonite.ua в якості практичного подарунка для мами може підійти стильна сумочка Karissa 2.0 або елегантний гаманець Wavy SLG. А для тата кращим вибором стане портмоне Pro DLX 5. Для хлопця придбайте сумку для ноутбука, наприклад, Sideways. А якщо хлопець - ви, то зробіть своїй дівчині приємне, подарувавши нову валізу S’Cure. До речі, непогано було б покласти до неї пару квитків на зимовий відпочинок.

Оригінальні подарунки

Оригінальні подарунки завжди користувалися популярністю. Адже завжди приємно мати в своєму арсеналі щось незвичайне. Забавні написи, цікавий дизайн, химерна форма, ексклюзивний принт - все це напевно сподобається неординарної особистості. А значить, якщо ви приблизно знаєте переваги майбутнього власника, то з легкістю підберете підходящий варіант. Так, подрузі підійдуть:

  • стильна парасолька з незвичайним принтом (Alu Pattern);
  • прикольна косметичка у вигляді якоїсь тварини (Happy Sammies);
  • пов'язка для очей з оригінальним дизайном (Global Ta);
  • стильний б'юті-кейс (Travel Accessor V).

Для друга ж варто підібрати стильне шкіряне портмоне або яскраву поясну сумку, наприклад, таку як City Vibe 2.0 . Вона не тільки має цікавий дизайн, але і володіє підвищеною надійністю. А в окремі кишені можна скласти всі необхідні речі.

Недорогі варіанти

Увага набагато цінніше суми витрачених грошей. Саме тому краще подарувати недорогий подарунок, ніж взагалі не привітати з Новим роком. Тим більше, що в асортименті Самсонайт знайдуться і такі рішення. Серед недорогих варіантів подарунків:

Плюс до цього - всілякі адресні бірки для дітей і замки на валізи для тих, хто багато часу проводить в дорозі.

Ідеї ​​дорогих подарунків

Дорогий подарунок до Нового року samsonite.ua

Дорогі подарунки, як правило, робляться для найближчих людей: брата, сестри, мами, тата, чоловіка, дружини. Подаровані з любов'ю і від щирого серця, вони напевно порадують свого майбутнього володаря. А якщо вам вдасться підібрати ще щось дуже потрібне, то захват від щоденного використання і теплі слова на вашу адресу будуть забезпечені.

В якості дорогих подарунків найчастіше розглядаються сумки, барсетки та гаманці з натуральної шкіри. Цей матеріал протягом багатьох років зарекомендував себе як найбільш довговічний. Натуральна шкіра, на відміну від штучних аналогів, має ряд переваг. Серед них:

  • стійкість до негативних факторів навколишнього середовища;
  • універсальність;
  • підвищена міцність;
  • стильність.

Гарну шкіру видно здалеку. Так, чоловіча плечова сумка Formalite LTH підкреслить діловий статус свого власника, а стильне жіноче портмоне Lady Saffiano 2 SLG не тільки вмістить все необхідне, але і дозволить своїй власниці відчути себе справжньою королевою.

Що не можна дарувати на Новий 2021?

Новий рік 2021 - рік Бика. Цій тварині, в цілому, легко догодити. Але є речі, які дарувати на свято не варто. Серед них:

  • сумки і аксесуари червоного кольору;
  • годинники і ремінці для них;
  • безглузді речі, сувеніри;
  • подарунки без вмісту (обов'язково покладіть щось в сумку або гаманець, тоді ваш подарунок принесе удачу);
  • гроші.

Як бачите, фінансові подарунки під забороною. Однак інтернет-магазин Samsonite пропонує вам унікальну можливість подарувати один з подарункових сертифікатів . Такий сюрприз порадує кожного і допоможе вам, особливо якщо ви не знаєте, як краще привітати людину.

Є думка, що бик не потерпить шкіряних аксесуарів. Якщо ви строго дотримуєтеся даних правил, то можете відмовитися від натуральних матеріалів на користь еко-шкіри. Але, з іншого боку, символ року - шанувальник розкоші, практичності і довговічності. Так що навряд чи він сильно образиться, якщо ви піднесете шкіряну сумку або рюкзак своєму кращому другу.

Бажаємо вам веселого Нового року та гарних свят! Даруйте та отримуйте подарунки із задоволенням, а samsonite.ua з радістю допоможе вам!

Кешбек зараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника програми лояльності:

  1. Активний через 14 днів після начислення.
  2. Баланс можна перевірити в особистому кабінеті у розділі «Загальна інформація»
  3. Накопиченими бонусами можливо оплатити до 50% вартості наступної покупки.