Що таке рюкзак-антизлодій, в чому його особливість

Коли розумні і чесні люди діють разом, дурні та шахраї відступають. [Шарль Дюкло]

Темпи міського життя настільки стрімкі, що часом, починаючи ранок з поспіхом, ми зупиняємося лише ввечері. Всі навколо кудись біжать у своїх справах. На когось чекає ділова зустріч і непідписаний контракт, хтось спізнюється на навчання, а ось хлопець з букетом квітів поспішає на перше побачення. І часто, занурені в думки, люди забувають стежити за сумками з особистими речами.

На жаль, цього тільки й чекають кишенькові злодії. Адже з розвитком технологій практично кожна людина стала володарем дорогих гаджетів, за якими полюють злодії-професіонали.

І яким би красивим і зручним не був рюкзак, він є улюбленою мішенню міських «щипачів», так як розташовується на спині за межами поля зору власника. Знаючи про цю проблему, виробники сумок своєю продукцією намагаються мінімізувати ризики вуличних крадіжок. І, звичайно, компанія Samsonite не залишилася осторонь.

У чому відмінні риси рюкзака-антизлодія

Яким чином виробникам вдається захистити користувачів від зустрічі з кишеньковим злодієм? На допомогу приходять сучасні технології і до геніального прості рішення:

  • установка на кожен відсік блискавки з парними бігунками, що мають отвори для навісного замка;

Рюкзаки з парними бігунками

  • збільшення кількості шарів тканини на зовнішніх стінках (такий «листковий пиріг» складно прорізати одним рухом);
  • додаткові петлі і карабіни для фіксації бігунків;

Рюкзаки з додатковими петлями

  • пошиття виробів з армованих і міцних матеріалів;
  • установка додаткових кріплень для грудей і живота, які не дозволять раптово зірвати рюкзак зі спини;

Рюкзаки з кріпленнями

  • маскування блискавок під дизайн виробу;

Рюкзаки з прихованими блискавками

  • мінімум зовнішніх кишень і максимум внутрішніх;

Рюкзаки в мінімалістському дизайні

  • комплектація кодовими замками;

Кодові замки Samsonite

  • особливий форм-фактор (наприклад, рюкзак-рол - це не тільки стильний аксесуар з незвичайним дизайном, але й завдяки своїй хитрій конструкції він рятує від крадіжки. Адже блискавка доступу до внутрішнього вмісту знаходиться на найвищій точці рюкзака, клапан якого, загинаючись, фіксується механічною засувкою або гачком);

Рюкзаки з захистом від крадіжки Рюкзаки-антизлодій в чорно-червоному кольорі Міський зелений рюкзак

  • використання спеціальних матеріалів для RFID-захисту банківських карт, що мають вбудований NFC-модуль для безконтактних розрахункових операцій.

Міський зелений рюкзак

Додаткові функції

Щоб докладніше розібратися, що з себе представляє антивандальний рюкзак, розглянемо його особливості на прикладі нової оригінальної колекції Securipak від Samsonite. Вона випускається у жіночому і чоловічому варіантах і поєднує зручність міської сумки з декількома важливими захисними характеристиками.

Рюкзаки з захистом від крадіжки Рюкзаки-антизлодій Securipak

Ці рюкзаки виробляють з 100% переробленого поліестеру. Так, для створення одного виробу було потрібно одинадцять пластикових пляшок. Одержаний матеріал має високу щільність і, як наслідок, вологонепроникний, а також максимально стійкий до розрізання гострими предметами (навіть лезом ножа).

На передній частині рюкзака немає кишень, доступ до яких блискавично отримують вуличні злодії. А «вхід» у міській аксесуар знаходиться зі спини, блокуючи спроби нечистих на руку людей розжитися чужими особистими речами.

Міський рюкзак відкривається зі спини

Якщо ззовні виріб виглядає аскетично, це не означає, що всередині він такий самий. Під блискавкою, що закриває основний відсік, ховається багата внутрішня бізнес-організація з розумними функціями. Обсягу в 17 літрів цілком достатньо для повсякденних потреб. «Вхід» має П-подібну форму, забезпечуючи розкриття на 180 градусів, що істотно полегшує момент упаковки / вилучення потрібних предметів.

Міський рюкзак з упорядкованою внутрішньою структурою

При цьому задня стінка утримується тканинними вставками, що з'єднуються між собою за допомогою кнопок і липучих елементів. Тут розташовано відсік для ноутбука з діагоналлю до 15,6 і планшета - до 10,5 дюймів. Персональна техніка фіксується вертикальною еластичною стрічкою із застібкою-липучкою на кінці. Сам відсік володіє гарними протиударними властивостями.

Міський рюкзак з відділом для ноутбука

Також всередині є зручний органайзер і дві напівпрозорі кишені-сітки, одна з яких призначена для розміщення портативного акумулятора. За допомогою стаціонарного дроту з usb-роз'ємом power bank з'єднується із зовнішнім портом, що закривається щільною силіконової заглушкою, до якого вже безпосередньо підключається гаджет для підзарядки.

USB-виход у рюкзаці

На задній частині рюкзака і зверху під ручкою розташовані потаємні відсіки на блискавці для цінних речей (мобільний телефон, гаманець, паспорт і т.д.).

Потайний відсік зі спини рюкзака

Важливо, що один з них забезпечений RFID-протектором, блокуючим безконтактне зчитування даних з банківських карт за допомогою хакерських програм. Таким чином, Ви захищені навіть від віртуальних злодіїв.

Кишеня з RFID-протектором

Тому, купуючи високотехнологічну продукцію Samsonite, Ви мінімізуєте ризики стати жертвою кишенькового злодія. А дотримання кількох нескладних рекомендацій допоможе зберегти особисті речі:

  • перебуваючи в місцях масового скупчення людей, знімайте рюкзак зі спини і тримайте його перед собою, щоб не випустити з уваги;
  • якщо всередині є спеціальні кріплення, не лінуйтеся пристібати до них цінні речі;
  • не зберігайте всю готівку в одному місці, доцільним буде розділити гроші між декількома кишенями, щоб, в разі крадіжки, не залишитися без копійки;
  • одягайте на рюкзак спеціальний чохол, який не тільки захищає від промокання під дощем, але і закриває доступ до зовнішніх відсіків;

Захисний чохол від дощу 
Захисний чохол від дощу

  • всі цінні речі обов'язково ховайте в потаємні кишені на застібках, приховані від сторонніх очей.

Повірте, буквально через кілька днів цей алгоритм стане звичним і буде такою ж частиною щоденного ритуалу зборів, як поворот ключа в замку вхідних дверей. І пам'ятайте, що компанія «Samsonite» завжди стоїть на сторожі Вашої безпеки і захищає від непередбачених ситуацій.

Кешбек зараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника програми лояльності:

  1. Активний через 14 днів після начислення.
  2. Баланс можна перевірити в особистому кабінеті у розділі «Загальна інформація»
  3. Накопиченими бонусами можливо оплатити до 50% вартості наступної покупки.