Стильні рюкзаки 2020 для підлітків до школи

Рюкзак давно перестав бути аксесуаром тільки для туристів або школярів і органічно вписався в повсякденне життя людей різного віку і роду діяльності. Заплічна сумка набуває рис майже всіх стилів і буває елегантною або спортивною, нагадує жіночу сумочку або діловий портфель.

Усі ці тенденції стосуються і шкільних рюкзаків. В наші дні такий різновид сумок - не нудні ранці уніфікованого фасону, а стильні аксесуари в цікавому дизайні. Модні тренди впливають на дизайн шкільних рюкзаків не менш, ніж на одяг або взуття. Тому для сучасних дітей ранець - стильний аксесуар, який просто зобов'язаний відповідати останнім тенденціям моди.

Рюкзаки для підлітків: модні тренди

Навіть молодші школярі стежать за популярними трендами, а підлітки ще більше хочуть виглядати стильно. Але якщо в навчальному закладі прийнято носити форму, буває складно проявити індивідуальність. І в такому випадку на допомогу приходять оригінальні дизайнерські шкільні рюкзаки. Виробники намагаються враховувати нові тенденції та поради фешн-експертів.

Актуальні фасони та матеріали

Одна з головних особливостей модних рюкзаків цього року - їх дизайн. Він настільки універсальний, що з заплічною сумкою можна спокійно піти як на уроки, так і на прогулянку з друзями. Саме такі товари прийнято називати моделями для активного життя, і підлітки часто обирають їх в якості шкільних.

Лаконічний і максимально простий дизайн - головна ознака модних шкільних ранців. Завдяки простоті аксесуар ідеально поєднується з різними стилями одягу і набуває ознак унісекс-продукції. Дуже актуально виглядають сумки в хіпстерському і вуличному стилях. Цей молодіжний тренд давно оцінили і школярі.

З дорослої моди в шкільні рюкзаки перекочувала популярність шкіряних виробів. Багатьом старшокласникам подобаються сумки з натуральної, штучної або замшевої шкіри. Якщо хлопці частіше обирають моделі з елементами спортивного стилю, то дівчата зазвичай віддають перевагу варіантам в стилі міського гламуру або хіпі-шику. А ось занадто кокетливі сумки, які ще недавно так подобалися практично всім школяркам, також як і спортивні, відійшли на другий план, хоча на 100% неактуальними вони не стали.

Найстильніші колір і декор

Ефектно виглядають аксесуари з популярним зараз картатим принтом. Клітка може бути в абсолютно будь-якому стилі і кольорі, що дозволяє вибрати ідеальний варіант для юнака чи панянки.

Актуальними залишаються заплічні сумки з текстилю з вологовідштовхувальним просоченням і всілякими напиленнями. Родзинку рюкзаків простого фасону надають стильні деталі у вигляді вишивки, бахроми, металевих заклепок або шипів. Цікаво виглядають моделі, в яких комбінуються шкіра і текстиль.

Що стосується колірних рішень, в портфелях немає занадто суворих обмежень в плані трендовості. Однак найбільш актуальним кольором 2020 року визнано синій, що для школи може бути вигідним рішенням. Сумка такого кольору виглядає сучасно і не мажеться настільки сильно, як світліші варіанти. До того ж, синій підходить як для дівчаток, так і для хлопців.

Як правильно вибрати модний рюкзак для школи?

З огляду на те, що сучасні підлітки дуже багато часу проводять з заплічними сумками, використовуючи їх для школи і прогулянок, вкрай важливо обрати не тільки гарний варіант, але також зручний і безпечний для постави. Кращий вибір для підлітка - сумка з ортопедичною спинкою, що сприяє рівномірному розподілу навантаження на хребет. Не менш значущим є наявність зручних, досить широких і м'яких лямок, довжину яких можна регулювати відповідно до зросту дитини.

Якщо в школі передбачена форма або інший одяг в певній колірній гамі, при виборі ранця враховуйте цей нюанс. Ідеальна сумка не повинна вибиватися із загального стилю школяра.

Ще один важливий фактор - вага аксесуара. В ідеалі якісний ранець повинен важити якомога менше, але при цьому бути досить міцним, щоб витримати щоденне навантаження. Бажано, щоб усередині сумки було передбачено укріплений відсік для планшета, так як гаджети сьогодні є практично у кожного школяра.

Обов'язково перевірте якість виробу:

  • наскільки добре сумка тримає форму;
  • не розповзаються шви;
  • чи немає потертостей на шкірі або тканині;
  • чи всі застібки функціонують;
  • міцно пришиті лямки.

Втім, якщо купувати шкільний ранець в хорошому магазині з брендовими речами, якість буде гарантовано. Виробники, для яких важлива власна репутація та позитивні відгуки покупців, дбають, щоб товар відповідав усім вимогам.

Намагайтесь прислухатися до думки дитини з приводу того, як повинна виглядати обновка. А якщо все-таки виникнуть труднощі з вибором, ми завжди готові допомогти.

Кешбек зараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника програми лояльності:

  1. Активний через 14 днів після начислення.
  2. Баланс можна перевірити в особистому кабінеті у розділі «Загальна інформація»
  3. Накопиченими бонусами можливо оплатити до 50% вартості наступної покупки.