Як правильно пакувати валізу: поради від Samsonite

  1. Складіть список необхідний речей. Для цього важливо визначитися з їх кількістю - одна пара штанів, дві спідниці або дві пари шортів, п'ять універсальних топів і дві пари взуття. Після повернення з подорожі було б корисно знову звернутися до складеного списку, щоб перевірити, чи все з нього вам знадобилося.
  2. Підберіть міні-гардероб для поїздки. Зупиніть свій вибір на одязі в одній-двох основних кольорових гамах. Це дозволить вам поєднувати речі по-різному. Інакше непотрібні предмети гардероба будуть лежати у валізі протягом усієї відпустки, займаючи цінне місце.
  3. Зведіть до мінімуму вміст валізи. Візьміть з собою предмети туалету і засоби по догляду за волоссям в міні-упаковках, щоб звільнити місце у валізі і зменшити його вагу. Як часто вам доводилося повністю використовувати звичайну упаковку шампуню за час поїздки? Не забудьте герметично упакувати рідкі косметичні засоби, щоб вони не протекли в дорозі. Також слід заздалегідь уточнити, які обмеження авіакомпанії за кількістю рідини, яку провозять в ручній поклажі. Візьміть в салон літака тільки найнеобхідніші засоби, а шампунь, кондиціонер і туалетну воду варто здати в багаж. Дізнайтеся, чи є в готелі фен, так як це допоможе заощадити додаткове місце у валізі.
  4. Упаковуйте речі в певній послідовності. Почніть упаковку валізи з його основного відділення. Громіздкі і важкі предмети слід покласти в валізу в першу чергу, щоб не пошкодити тендітні речі. Щоб одяг не пом'явся, стежте за тим, щоб на кожному етапі упаковки валізи речі лежали рівно. Використовуйте парео і пляжні рушники для створення окремих секцій у валізі - це допоможе легко знаходити потрібну. Щоб взуття не забруднило чисті речі, його варто упакувати в пакети із пластику або тканини і укласти уздовж бортів валізи. Шкарпетки краще помістити в взуття, щоб максимально ефективно використовувати наявний простір. Електроприлади можна загорнути в одяг, щоб не пошкодити їх при транспортуванні.
  5. Згорнути або скласти. Це, мабуть, один з найбільш часто виникаючих питань. Деякі речі, особливо штани, спідниці та шорти, рекомендується згортати. Якщо ви віддаєте перевагу такому  способу і для футболок, покладіть кожну з них лицьовою стороною вниз, складіть на «спинці» рукава (якщо є) і починайте згортати у напрямку зверху вниз. Всі інші предмети одягу краще складати звичайним способом. Наприклад, щоб сорочка не пом'ялася, її необхідно рівно скласти і упакувати на дно валізи.
  6. Складні сумки. Якщо ви віддаєте перевагу кільком предметам багажу, прекрасним доповненням стане складна сумка. Вона легко поміститься в валізі або підійде в якості ручної поклажі на борту літака. Крім того, з нею можна ходити на пляж або на екскурсії, а на зворотному шляху використовувати для походу по магазинах в зоні duty free.
  7. Не нехтуйте простими правилами безпеки. Перевозите цінні речі тільки в ручній поклажі. Валіза повинна бути оснащена двома ідентифікаційними бірками, одна з яких обов'язково повинна лежати всередині на випадок, якщо зовнішня відірветься. Це дасть гарантію того, що багаж вам повернуть. Напишіть на ній тільки номер мобільного телефону і місце, де плануєте зупинитися. Не варто вказувати повну домашню адресу - це послужить попередженням до того, що ви знаходитесь далеко від дому. Валіза повинна бути оснащена надійними замками - в цьому випадку ідеальним вибором для тих, хто планує поїздки в США, стане замок з функцією TSA, вбудований в ряд моделей Samsonite.

 

Кешбек зараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника програми лояльності:

  1. Активний через 14 днів після начислення.
  2. Баланс можна перевірити в особистому кабінеті у розділі «Загальна інформація»
  3. Накопиченими бонусами можливо оплатити до 50% вартості наступної покупки.