Рюкзаки від Samsonite

Наближається вересень, а разом з ним – хвилювання школярів та їхніх батьків про початок навчального року і підготовку до нього. Зняти передшкільний стрес допоможе вдалий шопінг – коли купуєш не просто пенал, а той, що «на тебе дивиться». Не просто щоденник, а той, у якому хочеться носити лише дванадцятки. Не просто рюкзак, а улюблений. Ми подбали про те, щоб учні разом із батьками обирали найулюбленіше серед найкращого.

 

Весела колекція Disney для найменших школяриків

Який портфель першокласник збиратиме охочіше? Однотонний нудно-сірий чи яскраво-синій, на якому кумедно надуває щоки від усмішки мультиплікаційний бешкетник Міккі Маус? 

Samsonite пропонує вам рюкзак S+ DISNEY ULTIMATE 2.0 MICKEY CLASSIC і наводить три вагомі аргументи на користь цього виробу:

  • Хлопчаки радітимуть такому портфелю завдяки його яскравому забарвленню і незвичайному «вухатому» вигляду.

  • Цей рюкзак не лише привабливий на вигляд, а й зручний у користуванні. Він доволі місткий при невеликих розмірах – має 35 см завдовжки (якраз під буквар) та 11 л об’єму (крім канцелярських приладь та підручників, до нього ще й ланч-бокс покласти можна).

  • Батьки будуть спокійні за поставу своєї дитини, адже цей рюкзак від Samsonite не чинить надмірного навантаження на плечі та хребет завдяки еластичній спинці зручної форми та невеликій вазі виробу (лише 300 грамів). Комфортна колекція SAM SCHOOL SPIRIT для тих, хто вже «не в першому класі»

Зустрічайте зелений для хлопців та рожевий для дівчат портфель SAM SCHOOL SPIRIT, який:

  • чудово носиться і не втрачає свій вигляд та форму завдяки зносостійкому матеріалу – поліестеру високої якості; 
  • є зручним у користуванні, адже має: 
    • зовнішню кишеню, щоб усе необхідне було завжди під рукою; 
    • органайзер, щоб у складених речах панував лад; 
    • місце для пляшки, аби школяр міг випити води, коли забажає. 

До речі, денна норма споживання питної води для дітей віком 7-12 років становить 2 л – щоб самопочуття було добрим, а розумова активність залишалася високою.

Знання за плечима не носити. А як щодо рюкзака? Якщо він улюблений, то складати його щовечора і йти з ним до школи щоранку – суцільне задоволення. Обирайте улюблене!

Кешбек зараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника програми лояльності:

  1. Активний через 14 днів після начислення.
  2. Баланс можна перевірити в особистому кабінеті у розділі «Загальна інформація»
  3. Накопиченими бонусами можливо оплатити до 50% вартості наступної покупки.